Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Fransa Avrupa'da transfer iddiaları, Manchester United çıldırdı! Müller'e tam 100 milyon Euro - Futbol Haberleri
        1

        REUS İÇİN SAVAŞ SÜRÜYOR
        Real Madrid ile Liverpool, Borussia Dortmund'un yıldızı Marco Reus'un transferi için yarışa koyuldu. İspanyollar, yaptıkları 46 milyon avroluk teklifle bir adım önde. (Liverpool Echo)

        2

        TOTTENHAM'DAN HERNANDEZ'E 8 MİLYON
        Manchester United'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Javier Hernandez için İngiliz ekibi Tottenham, 8 milyon sterlinlik bir teklifte bulundu. (The Sun)

        3

        COMAN İÇİN BAYERN ATAKTA
        Arturo Vidal'in ayrılma ihtimalini göz önünde bulunduran Juventus, genç yıldız Kingsley Coman'ın ayrılmaması için önlem aldı. (L'Equipe)

        4

        TOTTENHAM VE ARSENAL'DE HEDEF MOUTİNHO
        Joao Moutinho bu yaz Monaco'dan ayrılabilir. Tottenham ile Arsenal, Portekizli futbolcu ile ciddi bir şekilde ilgileniyor. (RMC)

        5

        STONES DE CHELSEA'Yİ İSTİYOR
        Everton savunmacısı John Stones, Premier Lig şampiyonu Chelsea'de oynamak istiyor. (The Sun)

        6

        MANCHESTER UNİTED ÇILDIRDI!
        Manchester United, Thomas Müller transferi için Bayern Münih'e 100 milyon avroluk bir teklif yapmaya hazırlanıyor. Louis van Gaal, yıldız futbolcuyu mutlaka kadrosunda görmek istiyor. Müller'e ise 5 yıllık sözleşme önerilecek. (Sport1

        7

        ATLETİCO, LUİS'İ BİTİRİYOR
        Atletico Madrid, eski yıldızı Filipe Luis'in transferi için Chelsea ile yaklaşık 21 milyon avro karşılığında anlaşmaya vardı. (Sky Sports)

        8

        MANCİNİ, DROGBA'YI İSTİYOR!
        Inter, son dönemlerde adı Amerikan takımlarıyla anılan Galatasaray'ın eski yıldızı 37 yaşındaki Didier Drogba'yı gündemine aldı. (Daily Mirror)

        9

        KOLASİNAC'A ARSENAL KANCASI
        Arsenal, Schalke'nin 22 yaşındaki savunma oyuncusu Sead Kolasinac'la ilgilenmeye başladı. (Tuttomercatoweb.com)

        10

        100 MİLYONA DA SATMIYOR
        Juventus, Fransız dünya yıldızı Paul Pogba'yı 100 milyon avroya bile satmıyor. PSG, Barcelona ve Manchester United'ın gündeminde olan genç futbolcu için İtalyan ekibi 2016 sezonun sonunu bekleyecek! (La Stampa)

        11

        LEİCESTER MENDY'İ İSTİYOR
        Leicester City, Nice'in orta saha oyuncusu Nampalys Mendy için 10 milyon avroluk teklif yaptı. (L'Equipe)

        12

        BLANC STAMBOULİ'Yİ AÇIKLADI
        Benjamin Stambouli artık PSG oyuncusu... Sağlık kontrolünden geçen futbolcunun transferini Blanc da doğruladı (Le Parisien)

        13

        BENTEKE YERİNE ADEBAYOR
        Aston Villa menajeri Tim Sherwood, Christian Benteke'nin Liverpool ile anlaşması üzerine gözünü Tottenham forveti Emmanuel Adebayor'a dikti. (Mirror)

        14

        MANU KALECİ ARIYOR
        Manchester United, David de Gea'nın ayrılması durumunda Sampdoria'dan ayrılan Arjantinli kaleci Sergio Romero'ya imza attıracak. Ajax'tan Jasper Cillessen de alternatifler arasında yer alıyor. (Daily Mirror)

        15

        SALAH ROMA'YA GİDİYOR
        Roma, Chelsea'de gelecek sezon için düşünülmeyen Mohamed Salah'ı ve kulübünü ikna etti. (Daily Mail)

        16

        Dİ MARİA İLE PSG EL SIKIŞTI
        Arjantinli yıldız Angel Di Maria, Paris Saint Germain ile prensip anlaşmasına vardı! Kırmızı Şeytanlar, Paris ekibinin 60 milyon sterlin ödemesi halinde transfere izin verecek. (The Sunday Times)

        17

        ARSENAL'DEN DEKO TAKVİYESİ!
        Arsenal, Manchester City'den ayrılması gündemde olan Edin Dzeko için atağa kalktı. Boşnak futbol için bilindiği gibi Roma da devrede ama Dzeko, Premier Lig'de kalmaya sıcak bakıyor.
        (Daily Star)

        18

        MİLAN'DA GUARİN SESLERİ
        Witsel'i pahalı bulan Milan, orta sahayı Guarin ile güçlendirmek istiyor. İtalyan ekibi tecrübeli oyuncunun transferini bitirmek üzere. (Tuttosport)

        19

        OTAMENDİ MANU'YU İSTİYOR
        Valencia defans oyuncusu Nicolas Otamendi, Louis van Gaal planları ile ikna edildikten sonra Manchester United'a katılmak istiyor. Arjantinli'nin adı Real Madrid ve M.City ile de anılıyordu. (Metro)

        20

        CHELSEA WİTSEL'İ BİTİRİYOR
        Chelsea, Zenit St Petersburglu orta saha Axel Witsel'i 22.9 milyon Sterlin'e bitiriyor. Belçikalı futbolcuyla ManU da ilgileniyordu. (Metro)

        21

        MAN. CİTY ROBERTS'I AÇIKLAYACAK
        M.City, Fulham'ın 18'lik yıldız adayı Patrick Roberts'ı renklerine bağlıyor. Büyük potansiyele sahip genç futbolcu için Fulham'a tam 11 milyon Sterlin ödenecek. Anlaşmanın 48 saat içinde açıklanması bekleniyor.
        (Daily Telegraph)

        22

        BORİNİ'Yİ SOCİEDAD'A İSTİYOR
        Manchester Utd'ın ardından R.Sociedad'ı çalıştırmaya başlayan David Moyes, Liverpool'un 24 yaşındaki İtalyan forveri Fabio Borini'yi transfer etmek istiyor. (Liverpool Echo)

        23

        İSPANYOLLARIN DEFFAL SAVAŞI
        Granada, Levante ve Malaga, Parma'nın eski savunma oyuncusu Zouahir Feddal için yarışa koyuldu. (El Gol Digital)

        24

        GÖTZE ADIM ADIM JUVENTUS'A!
        Juventus, Mario Götze'nin transferi konusunda Bayern Münih ile anlaştı. Anlaşmaya göre Alman devi, Götze'yi geri satın alma opsiyonuna sahip olacak. Juventus yönetimi şimdi Götze ile masaya oturarak transferi resmiyete dökecek.(Gazzetta dello Sport)