Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Bucaspor'dan Beşiktaş'a gözdağı! - Futbol Haberleri

        Beşiktaş'a saygı duyduklarını ancak çekinmediklerini söyleyen teknik direktör Suat Kaya, "Rakibimizin Beşiktaş olduğunu öğrenince çok sevindik. Futbolcularımın maça ekstra motivasyonla çıkacağına eminim. Hem kulübümüz hem de oyuncularımız için bu karşılaşma önemli vitrin olacak" diye konuştu.

        Beşiktaş'ın sahaya as futbolcularıyla çıkacağını düşündüğünü belirten Kaya, "Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş'i iyi tanıyorum. Rakiplerine saygıyla yaklaşır. Pazar günü Mario Gomez, Quaresma, Gökhan Töre, Olcay, Atiba ve Oğuzhan gibi yıldızlar sahada olacaktır. Kamuoyunda Beşiktaş'ın bizi eleyeceğine dair bir önyargı var. Ancak genç oyuncularım bu yargıyı kırmak için elinden geleni yapacak" dedi.

        Beşiktaş eşleşmesinden memnun olduklarını söyleyen Başkan Çetin Kayışlı ise, "Aynı grupta yer aldığımız Sivas Belediyespor'u Beşiktaş'ı İstanbul'da yendiyse, biz de evimizde kazanabiliriz" ifadesini kullandı.

        DAHA ÖNCE ELEMİŞTİ

        Bucaspor, tarihinde 5'inci kez karşılaşacağı Beşiktaş'la, PTT 1'inci Lig'de yer aldığı 2013-14 sezonunda Türkiye Kupası 4'üncü tur maçında eşleşmiş, 5 Aralık 2013'te oynanan müsabakada Beşiktaş'ı İzmir Atatürk Stadı'nda Umut ve Rickets'in golleriyle 2-1 yenerek elemişti. İki takım daha önce Bucaspor'un 2'nci Lig'de mücadele ettiği 2006-2007 sezonunda yine kupada karşı karşıya gelmiş, Beşiktaş İzmir'deki randevuda rakibini 5-1 mağlup etmişti. Bucaspor'un Süper Lig'de yer aldığı 2010-11 sezonunda Beşiktaş İzmir'deki maçı 1-0, İstanbul'daki müsabakayı ise 5-1 kazanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ