Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Fenerbahçe karşısındaki planı! - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Nefesler tutuldu, tüm Türkiye derbiyi beklemeye başladı... Şampiyonluk hasretine bu sezon son vermek isteyen Siyah-Beyazlılar’da tüm hazırlıklar tamamlandı... Peki teknik direktör Şenol Güneş’in derbi planı ne? Galibiyet halinde büyük avantaj elde edeceklerini belirten deneyimli hoca, 90 dakikayı 3’e ayırdı:

        1- ÖNDE BAS, DİRENCİ KIR

        F.Bahçe’nin özellikle iç sahada sergilediği baskılı futbola dikkat çeken Şenol Güneş, öğrencilerinden ilk 30 dakikada dikkatli olmalarını istedi. Taraftarın da devreye girmesiyle Kadıköy’de oluşan atmosfere vurgu yapan tecrübeli teknik direktör, “Baskılı başlayacaklar. Genelde böyle yapıyorlar. Ama biz de önde baskı yaparak rakibin direncini kıracağız” dedi.

        2- ÖNCELİK GOL YEMEMEK

        “İlk yarı gol yemezsek ikinci yarı mutlaka atarız” diyen Şenol Güneş, 30 ile 60. dakikalar arasında rakibi yormayı hedefliyor. 4 gün önce UEFA Avrupa Ligi’nde Rusya deplasmanında Lokomotiv Moskova’yla sert bir maç yapan F.Bahçe’nin 60’tan sonra oyundan düşeceğini düşünen Güneş, “Önemli olan gol yememek” ifadelerini kullanıp zafer için son yarım saati işaret ediyor.

        3- KANATLAR ÖNEMLİ

        Gol atamadığı takdirde F.Bahçe’nin strese gireceğini öğrencilerine aktaran deneyimli teknik adam, tüm hücum kozlarını son yarım saatlik dilimde kullanıp rakibin fişini çekmeyi planlıyor. Kanat bekleri İsmail ve Beck’ten bu bölümde daha fazla ileri çıkmalarını isteyen, Sosa ile Oğuzhan’dan daha fazla şut çekmelerini talep eden Güneş, Mario Gomez’e ise “Bulduğunu at” uyarısı yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ