Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Robin Van Persie: Her şeyimi vereceğim - Fenerbahçe Haberleri

        Teknik direktör Vitor Pereira ile Robin van Persie arasındaki buzlar tamamen eridi... Başkan Aziz Yıldırım’ın Samandıra’ya yaptığı çıkarmanın ardından Hollandalı yıldız, daha fazla süre almaya başlarken, Beşiktaş maçının ardından yaptığı açıklamada bu durumdan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Derbi için “Kazanamasak fark 7 puan olacaktı. Beşiktaş da iyi bir takım ama biz kazanmayı hak ettik. Takım olarak çok büyük bir adım atmayı başardık” dedi.

        ‘VOLKAN’LA UYUMUM İYİ’

        Beşiktaş karşısında gole yaklaştığı anlar olduğunu belirten Van Persie, “Volkan’la aramızda iyi bir uyum oluştu. Bu maçta çok iyi denemeler yaptı. Çok güzel de bir gol attı. Ligdeki ilk golünü böyle bir maçta atması harika” dedi. U18’de zaman zaman 10 numara oynadım. Bu özelliğimi bazen kullanıyorum, kendimi geri atıyorum. Nani ile Volkan ile yardımlaşmam daha kolay oluyor” ifadelerini kullandı.

        ‘YARDIM ETMEK İSTİYORUM’

        Türkiye’ye gelmesinde en büyük etkenin F.Bahçe taraftarı olduğunu söyleyen Van Persie, daha fazla süre almasıyla ilgili soruya ise şu yanıtı verdi: “Fiziksel durumumdan ve son 2 maçta 90 dakika oynamaktan dolayı çok mutluyum. Çünkü ben her şeyimi F.Bahçe’ye vermek istiyorum. Hocama, arkadaşlarıma, taraftara; asistler, goller, galibiyetler vermek istiyorum. Takıma yardım etmek istiyorum. Bana olan güvenlerini geliştirmek istiyorum. Şu anki gidişattan çok ama çok memnunum.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ