Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Skrtel'i istiyor - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR / Kartal YİĞİT

        Süper Lig’de bitime 5 hafta kalan şampiyonluk şarkılarını daha yüksek sesle söylemeye başlayan Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarını da ihmal etmiyor.

        2

        Şenol Güneş’in raporu doğrultusunda hareket eden Siyah-Beyazlı yönetim ilk olarak defans hattını daha da güçlendirmek amacında...

        3

        Şampiyonlar Ligi’nde oynayacak olmaları nedeniyle takımda 4 tane savunmacı isteyen Güneş’in sezon başında da istediği Liverpool’un tecrübeli stoperi Martin Skrtel’in üzerinde durduğu kaydedildi.

        4

        20 Aralık 2015’teki Watford maçında sakatlanan ve lif yırtılması meydana gelen 31 yaşındaki oyuncu, o tarihten beri 20 Mart 2016’da ve 10 Nisan 2016’da olmak üzere sadece 2 maça çıktı.

        5

        Güneş’in Rhodolfo’nun yanına kariyerli ve tecrübeli bir isim istemesi üzerine İngilizler ile ilk temas gerçekleştirildi.

        6

        Yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği belirtilirken Liverpool’un bir yıl daha sözleşmesi bulunan Skrtel’i düşük bir bonservis bedeliyle elden çıkarmaya kararlı olduğu öğrenildi.

        7

        Önümüzdeki günlerde iki kulüp yetkililerinin tekrar bir araya geleceği ve transfere son şeklini verecekleri kaydedildi.

        8

        ZAPATA İÇİN DE NABIZ YOKLANIYOR
        Öte yandan Siyah-Beyazlılar’ın Milan’da forma giyen Cristian Zapata için de nabız yoklamaya devam ettiği belirtildi.

        9

        CISSOKHO İDDİASI
        Yeni sezonda stopere yapacağı takviyelerin yanı sıra bir sağ bek bir de sol bek almak isteyen Beşiktaş için bir iddia daha geldi.