Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Cardozo'nun Fenerbahçe maçı hedefi... - Trabzonspor Haberleri

        Trabzonspor'un Paraguaylı yıldızı Oscar Cardozo, İstanbul'un 'üç büyüklerine' karşı devam eden gol şanssızlığını Fenerbahçe karşısında yıkmak istiyor.

        Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek olan Trabzonspor'da Paraguaylı yıldız Oscar Cardozo, 3 büyüklere karşı gol orucunu bozmayı hedefliyor.

        Bordo-mavili takıma geldiği günden beri Karadeniz ekibinin gol yollarında yaşadığı sıkıntıya çözüm olamayan Cardozo, zaman zaman yaşadığı sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kaldı.

        Bordo-mavili takımın en çok tartışılan bölgesinde görev alan oyuncu, Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor formasıyla İstanbul'un '3 büyükleri' Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile yaptığı maçlarda gol atmayı başaramadı.

        BU SEZON DÜŞÜŞ YAŞADI

        "Büyük baston" lakaplı oyuncu, bordo-mavili takım forması altında ilk sezonunda ligde 17, Avrupa kupalarında 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda da 2 gol olmak üzere resmi maçlarda toplam 20 gol atma başarısı gösterdi. Bu sezon da ligde 8 gol kaydetti. Teknik Direktör Hami Mandıralı bu sezon düşüş yaşayan oyuncusunu hafta içi yapılan antrenmanlarda yakın markaja aldı. Oyuncusuyla yakından ilgilenen genç teknik adam, kendini göstermesini istedi.

        7 MAÇTA GOL ATAMADI

        Trabzonspor'un yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, söz konusu rakiplere karşı bugüne kadar 7 maçta görev yaptı. Geçtiğimiz sezonun ikinci haftasında Fenerbahçe ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan ve 0-0 sona eren karşılaşmada sakatlığı sebebiyle görev alamayan Paraguaylı futbolcu, daha sonra İstanbul'da 3-0 kazanılan Galatasaray maçında 87 dakika oyunda kalmasına karşın gol kaydedemedi. Bordo-mavili takımın Beşiktaş'a Konya'da 3-0 mağlup olduğu karşılaşmada 90 dakika boyunca rakip fileleri havalandıramayan Cardozo, İstanbul'da 0-0 biten Fenerbahçe maçında da 90 dakika sahada kalmasına karşın gol atma başarısı gösteremedi. Paraguaylı futbolcu, ligin 27. haftasında 83 dakika forma giydiği Galatasaray maçında ve Hüseyin Avni Aker Stadı'nda Beşiktaş'ın 2-0 kazandığı maçta da 30 dakikaya gol sığdıramayarak büyük maçlarda golle tanışamadı.

        ŞANSSIZLIĞI FENERBAHÇE KARŞISINDA KIRMAYA ÇALIŞACAK

        2015-16 sezonunda ise ligin ikinci haftasında Beşiktaş maçında hiç süre alamayan Cardozo, 1-0 kaybedilen Galatasaray maçında 19 dakika süre aldığı maçta golle tanışmadı. Ligin 13. haftasında oynanan ve Fenerbahçe'nin 2-0 kazandığı maçta sakatlığı nedeniyle oynamayan Cardozo, 21.haftada oynanan ve 2-1 kaybedilen Galatasaray maçında da süre alamadı. Erteleme nedeniyle 13 Mart'ta oynanan ve Trabzonspor'un evinde 2-0 kaybettiği Beşiktaş müsabakasında 63 dakika sahada kalmasına rağmen gol yollarında etkisiz kalan Cardazo, ligin 30. haftasında oynanacak olan Fenerbahçe karşısında forma alması halinde bu şanssızlığını kırmaya çalışacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ