Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, Gültekin Gencer ve Samuel Eto'o ile bir araya geldi - Beşiktaş Haberleri
        1

        HABERTÜRK SPOR | EMRE ÜRE

        Beşiktaş’ın Alman golcüsü Mario Gomez’in transferindeki belirsizlik üzerine Beşiktaş, alternatif isimlere yöneldi.

        2

        Şampiyonlar Ligi tecrübesi olan futbolcu arayışlarını hızlandıran Siyah-Beyazlı kurmaylar düğmeye basarken, önceki gün Ankara’da sürpriz bir görüşme gerçekleşti.

        3

        Dün oynadıkları Osmanlı maçı için Ankara’da olan Antalyasporlu Samuel Eto’o ile kulüp başkanı Gültekin Gencer, Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay’la bir araya geldi.

        7

        Vodafone Arena’nın açılışından sonra iyi bir hava yakalayan Beşiktaş’ın, Şampiyonlar Ligi için de güçlü bir kadro kurmak amacıyla harekete geçtiği ve Eto’o’yu transfer etmek istediği iddia edildi.

        8

        Barcelona’da oynadığı dönemlerde kendisine yapılan ırkçı tezahüratlar nedeniyle zor anlar yaşayan Eto’o için Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, “Hepimiz Eto’oyuz” pankartı açmıştı.

        9

        Daha önce yaptığı açıklamada Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a teşekkür eden Eto’o, “Fikret Orman beni almak için elinden geleni yaptı. Her şartı zorladı ama olmadı, kısmet değilmiş” diye konuşmuştu.

        10

        Ankara’da Eto’o ile sürpriz bir görüşme gerçekleştiren Beşiktaş, İzmir’de de boş durmadı.

        11

        Başkan Fikret Orman ile Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları, Akhisar maçını izlemek için geldikleri İzmir’de Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan ve Yönetim Kurulu Üyesi Barış Orhunbilge ile bir araya geldi.

        12

        Sportif işbirliği konusunda görüşen iki kulüp yetkililerinin Çağlar Söyüncü transferini de masaya yatırdıkları öğrenildi.

        13

        Dış İlişkiler Sorumlusu Torunoğulları’nın “Sizde bir stoper var bizim ilgimizi çeken” sözü üzerine, Altınordu Başkanı Özkan, “Çağlar 6 yıldır bizde. Kendisini isteyen Alman kulüpleri de var” yanıtını verdi.

        14

        Herhangi bir anlaşmanın kesinleşmediği toplantıda Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın ikinci görüşme için nabız yokladığı kaydedildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ