Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Trabzonspor Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Muhtemel 11'ler! - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Şampiyonun belli olduğu Süper Ligin, 2015-2016 sezonunun son haftasında Trabzonspor ile Kasımpaşa mücadele edecek. Peki Trabzonspor-Kasımpaşa maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte muhtemel kadrolar ve maç hakkında detaylar...

        Avrupa kupalarına katılma şansını son haftaya taşıyan Kasımpaşa, son maçında rakibi karşısında galibiyet arayacak. Kasımpaşa sahadan galip ayrılsa bile diğer rakiplerinin alacağı sonuçları da bekleyecek.

        Trabzonspor 40 puanla ligde 12'inci sırada yer alırken, Kasımpaşa 47 puanla 7'inci sırada bulunuyor.

        TRABZONSPOR-KASIMPAŞA MAÇI NE ZAMAN?

        Siyah-Beyazlıların şampiyon olduğu Spor Toto Süper Lig'in son hafta karşılaşmalarında Trabzonspor ile Kasımpaşa karşı karşıya geliyor. Trabzonspor-Kasımpaşa maçı 19 Mayıs Perşembe (bugün) günü saat 20.00'de başlayacak. Hüseyin Avni Aker Stadı'nda hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun yöneteceği maç Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        MUHTEMEL 11'LER

        TRABZONSPOR: Yavuz, Semih, Mehmet Yeşil, Aykut, Cavanda, Okay, Aytaç, Savaş, Yusuf Yazısı, Melih, Muhammet

        KASIMPAŞA: Eray, Popov, Omeruo, Titi, Veigneau, Castro, Pavelka, Adem, Scarione, Valle, Koita

        KASIMPAŞA’NIN ŞANSI VAR

        Avrupa hesapları çok karışık... 49 puanlı Osmanlı, 46 puanlı Akhisar önünde kazanırsa, 5. sıradan Avrupa’ya gidecek. Puan kayıpları gözü takipçilerine çevirecek. 48 puanlı G.Saray’ın hedefi, ilk 5’e girip Avrupa cezasını gelecek yıl çekmek. Bunun olması için Kayseri’yi yenip 2’li averajda önde olan Osmanlı’nın kaybetmesini bekleyecek. Akhisar ise Osmanlı’yı mağlup edip Avrupa biletini cebine indirmeyi hedefliyor. Eğer Osmanlı berabere kalırsa, G.Saray kazansa bile cezası yüzünden 47 puanlı Kasımpaşa’ya Avrupa şansı doğacak. Lacivert-Beyazlılar, bugün Trabzon’u yenmeleri durumunda ikili averajda Başkent ekibine üstünlük sağladığı için 6. olup Avrupa vizesi almış olacak.

        SÜPER LİG'DE 14. RANDEVU

        Trabzonspor ile Kasımpaşa, bugün Hüseyin Avni Aker Stadı'nda yapacakları müsabakayla Süper Lig'de 14. kez karşı karşıya gelecek.

        İki takımın ligde karşılaştığı 13 maçın 5'inde Trabzonspor sahadan galibiyetle ayrıldı. Kasımpaşa rakibini 3 kez mağlup ederken, taraflar 5 kez de berabere kaldı.

        Bordo-mavililer, 2007-2008 sezonunda başlayan rekabette rakibinin kalesini toplam 19 kez havalandırdı. Kasımpaşa ise rakibine 12 kez gol atma başarısı gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ