Yerel Haber Hattı 0536 266 79 69
KONUŞMAYI BAŞLAT
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

HTSPOR.COM | DIŞ HABERLER

Fransa Kupası final mücadelesinde Marsilya ile karşılaşan Paris Saint Germain, 4-2 galip geldi ve 11. kez kupayı müzesine götürmeyi başardı.

Fransa Kupası'nı en çok kazanan (10) iki takımın maçında PSG 3. dakikada Blaise Matuidi ile 1-0 öne geçerken Florian Thauvin dakika 12'de durumu 1-1'e getirdi.

İlk yarısı beraberlikle sona eren maçın 47. dakikasında kazanılan penaltıyı Zlatan Ibrahimovic gole çevirdi ve skoru 2-1'e getirdi.

Bu golden sonra oyunun kontrolünü eline alan PSG, 57'de Edinson Cavani, 82'de yine Zlatan ile ağları sarstı ve skoru 4-1 yaptı.

Maçtaki gol perdesini ise 87'de Michy Batshuayi sonlandırdı ve karşılaşma 4-2 PSG'nin şampiyonluğu ile sona erdi.

Paris temsilcisi böylece kupadaki şampiyonluk sayısını 11 yaptı ve 10 şampiyonluğu bulunan Marsilya'yı geride bıraktı.