Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Vitor Pereira, futbolcuları kupa finaline odaklamaya çalışıyor - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | AHMET SELİM KUL

        Teknik direktör Vitor Pereira, Ziraat Türkiye Kupası finalinde Galatasaray ile oynayacakları maç için kolları sıvadı... Önce Avrupa ardından da lig hedeflerinin kaçmasıyla birlikte Sarı- Lacivertliler’de büyük bir moral çöküntüsü yaşanıyor.

        Bunun farkında olan Portekizli çalıştırıcı dün yapılan ilk antrenman sonrasında futbolcularla bir toplantı yaparak onları derbiye motive etmeye başladı. Talebelerinden kazanmaktan başka bir şeyi düşünmemelerini isteyen Pereira, “Sezona başlarken birçok hedefler koymuştum. Süper Lig, Avrupa ve Ziraat Türkiye Kupası’nda sonuca gitmek istiyorduk. Ancak işler istediğimiz gibi gitmedi. Avrupa arenasından nasıl elendiğimizi herkes gördü. Ligde ise ayağımıza kadar gelen şansı tepip şampiyonluğu Beşiktaş’a kaptırdık. Bunun üzüntüsünü yaşadığınızı biliyorum. Ancak şimdi toparlanma zamanı. Çünkü önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız bir final maçı var” dedi.

        ‘KALİTENİZİ ORTAYA KOYUN’

        Deneyimli teknik adam, “Artık tüm olumsuzlukları geride bırakmalıyız. Her şeyi unutun. Şampiyonluğu kaçırarak camiayı yeterince üzdük. Şimdi sizden tüm gücünüzle Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray ile oynayacağımız final maçına odaklanmanızı istiyorum. Taraftarımıza derbi galibiyeti ve kupayla veda etmeliyiz. Onlar tüm sezon bize destek verip yanımızda oldular. En azından bir kupayla sezonu kapatmayı hak ediyorlar” diyerek sözlerini noktaladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ