Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor gidenlerin yerini doldurmak istiyor - Futbol Haberleri

        Ön libero Merter Yüce ve stoper İsmail Konuk'un Bursaspor'la anlaşması, sözleşmesi biten sağ bek Ahmet Cebe'yle de yolların ayrılmasıyla savunma bloğunda üç önemli fire veren yeşil-siyahlıların ilk etapta bu pozisyonları takviye edip, daha sonra sezon içinde aksayan mevkilere transfer yapacağı belirtildi.

        Teknik heyetin, "Elimizde başarılı olmuş bir ekip var. Bu kadroyla fazla oynamayalım" şeklindeki raporunu dikkate alan yönetim az ve öz transfer yapma kararı alırken, harekete geçmek için piyasanın normalleşmesini beklediği kaydedildi. Şu anda rakamların çok yüksek olduğunu söyleyen Başkan Hüseyin Eryüksel'in, "Aceleye gerek yok. Piyasa oturduktan sonra gerekli hamleleri yaparız" dediği öğrenildi.

        BRUNO İLE DEVAM

        Akhisar Belediyespor yönetimi, sözleşmesi sona eren futbolculardan Bruno ile yeniden anlaşma kararı aldı. 4 sezondur yeşil-siyahlı formayı giyen Brezilyalı futbolcu, yönetimin gelecek sezon aynı ücretle oynaması yolundaki teklifini kabul ederek bir yılı opsiyonlu iki yıllık sözleşme imzalayacağı bildirildi. Geride bıraktığımız 4 sezonda 115 lig maçında Akhisar Belediyespor formasını giyen Sambacı, bu karşılaşmalarda rakip fileleri 21 kez sarstı. Bu sezon 6'sı ilk 11'de olmak üzere 22 lig maçında görev yapan Bruno, Türkiye Kupası'nda 7 müsabakada sahaya çıktı.

        (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ