Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe'de istenmeyen futbolcu Bruno Alves - Fenerbahçe Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Teknik direktör Vitor Pereira’nın yanı sıra Fenerbahçe’de istenmeyen bir diğer isim de Bruno Alves... Sarı-Lacivertli futbolcular tecrübeli oyuncuyu affetmiyorlar.

        Bunun nedeni de Uygar Mert Zeybek... Hatırlanacağı gibi Portekizli yıldız idmanda yaptığı sert hareket nedeniyle Uygar’ın yan çapraz bağlarının kopmasına neden olmuştu. Bu görüntüde sakinliğiyle bilinen Mehmet Topal bile Alves’e tepki gösterip üzerine yürümüştü. İşte o günden bu yana da futbolcular Alves’i hiçbir zaman affetmedi.

        Üstüne üstlük teknik ekip tarafından affedilip kadroya alınması futbolcuların keyfini daha da kaçırdı. Sonunda bu gerginlik Antalya’da oynanan kupa finali öncesinde patlak verdi.

        PEREİRA ÇARESİZ KALDI

        Galatasaray ile oynanan maç öncesinde teknik direktör Vitor Pereira, Bruno Alves’i ilk on birde oynatmayı düşünüyordu. Ancak futbolcular, “Eğer bu adam kadroya girerse biz yokuz” diye rest çekince Portekizli çalıştırıcı da çaresiz kalıp Alves’i kadroya almadı. Pereira bu şok gelişmeyi yönetime de iletti. Beklenmeyen bu olay üzerine Sarı-Lacivertli yöneticiler de Alves’in sözleşmesini 1 yıl uzatma kararlarını şimdilik askıya almak zorunda kaldılar.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ