Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, 2016-2017 sezonu hazırlıklarına başladı - Galatasaray Haberleri

        İki gruba ayrılan oyuncuların bir bölümü, teknik direktör Jan Olde Riekerink yönetiminde gerçekleştirilen sezonun ilk çalışmasında yer aldı.

        Almanya Milli Takımı ile Euro 2016'da mücadele eden Lukas Podolski'nin yanı sıra milli takım programları nedeniyle izinli olan Selçuk İnan, Hakan Balta, Semih Kaya, Blerim Dzemaili, Martin Linnes, Fernando Muslera ve Aurelien Chedjou ile birlikte izinli olmamasına rağmen tesislere gelmeyen Wesley Sneijder antrenmanda yer almadı. İkinci grup futbolcular, aynı saatlerde Liv Hospital'da sağlık kontrolünden geçti.

        Bugün hastaneye gitmeyen grupta yer alan sarı kırmızılı oyuncular, 2 Temmuz Cumartesi günü (yarın) saat 10.30'da Liv Hospital'da başlayacak ve medya mensuplarına açık olarak yapılacak sağlık kontrollerine katılacak.

        Galatasaraylı futbolcuların yarın saat 17.00'da yapacağı antrenman ise basına kapalı olarak gerçekleştirilecek.

        GALATASARAY'DA SAĞLIK TESTLERİ BAŞLADI

        Galatasaray'da 2016 - 2017 Sezonu'nun hazırları için bugün topbaşı yapılırken teknik ekip ve oyuncular için sağlık testleri ve kan kontroleri de başladı.

        Yeni sezon hazırlıkları için toplanan Galatasaraylı futbolcular, sabah saatlerinde Florya Metin Oktay Tesisleri'nde buluştu. Sarı kırmızılı oyuncular ve teknik ekip Florya'daki tesislere gelen Liv Hospital'ın uzman kadrosu tarafından sağlık testleri ve kan kontrollerine tabii tutuldular.

        Galatasaraylı futbolcuların sağlık taraması yarın kulübün sağlık sponsoru hastanenin Etiler Ulus'taki merkezinde devam edecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ