Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş teknik direktörü Şenol Güneş derbi sürprizine hazırlanıyor - Beşiktaş Haberleri

        Benfica maçindan farkli bir onbirle Akhisar karşisina çikan Beşiktaş'in çokda sırıtan oyuncusunun olmaması Ümraniye'deki ciddiyetin ve Şenol Güneş kanunlarının bir parçası idi.

        Kaleci Fabri, Gökhan Gönül, Olcay, Talisca ilkonbir soyunurken, Güneş iskeletim dedigi futbolcularindan da vazgeçmedi. Marcelo-Tosiç savunma göbeginde, Caner solda, Atiba ve Gökhan İnler ön liberoda, Quaresma sagda, Cenk santrforda Güneş'in vazgeçilmezleri oldular. Geçen yıl kulübenın darlığı ile rotasyon yapayim derken kupaya havlu atan Beşiktaş Teknik Direktörü, bu yIl hiç bir enerji tasarrufu yapmadan aynı voltajla yoluna devam ediyor.

        GALATASARAY DERBİSİ

        Cumartesi günü oynanacak Galatasaray derbisine ise Şenol Güneş yine farkli bir onbirle çikmanın arayışı içinde olacak. Sakatlıktan dönen Oğuzhan sürprizi ise muhtemel bir degişiklik olarak görülüyor. Talisca ve Oğuzhan'ı birlikte kullanma formülü üzerinde ise Ümraniye'de çalişmalar sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ