Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Gaziantepspor Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? - Futbol Haberleri

        Geçen hafta sahasında Kasımpaşa'ya 2-1 mağlup olan ve ligdeki ilk yenilgisini alan Osmanlıspor, Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında deplasmanda Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek. Peki Gaziantepspor-Osmanlıspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşma hakkında tüm detaylar...

        GAZİANTEPSPOR-OSMANLISPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Süper Lig'in 9. haftasında Osmanlıspor ile Gaziantepspor karşı karşıya gelecek. Gaziantepspor-Osmanlıspor maçı 29 Ekim Cumartesi günü(bugün) saat 13.30'da başlayacak. Kamil Ocak Stadyumu'nda Barış Şimşek'in yöneteceği mücadele Lig TV kanalından canlı olarak yayınlanacak.

        Şimşek'in yardımcılıklarını Mehmet Metin ve Samet Çavuş üstlenirken, dördüncü hakem ise Onu Karabaş olacak.

        Başkent ekibinde tedavileri süren Engin Bekdemir, Koray Altınay, Raheem Lawal ve Zydrunas Karcemarskas, bugün oynanacak maçta forma giyemeyecek.

        GAZİANTEPSPOR'DA GHİLAS KADRODAN ÇIKARILDI

        Gaziantepspor'un cezayirli forveti Nabil Ghilas sakatlığı nedeniyle son Osmanlıspor maçın kadrosunda çıkarıldı.

        Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Gaziantepspor, sahasında Osmanlıspor ile karşı karşıya gelecek. Müsabaka öncesi Gaziantepspor'un cezayirli forveti Nabil Ghilas sakatlığı nüksedince maçın kadrosundan çıkarıldı. Başarılı oyuncu maça yaklaşık 1 saat kala son hazırlıklarını yapmak için sahaya ısınmak için çıkmıştı. Takımla beraber de çalışmasını sürdüren Ghilas son hazırlıklarını gerçekleştirdiği sırada ağrıları devam edince teknik heyet tarafından maçın 11'inden çıkarıldı. Teknik Direktör İsmail Kartal Cezayirli oyuncunun yerine ilk 11'e İlhan Parlak'ı görevlendirdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ