Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Cenk Ergün, Kwadwo Asamoah ve Arda Turan transferleriyle ilgili açıklama yaptı - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray, yeni sezondaki ilk maçında Kayserispor'u evinde 4-1 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılıların sportif direktörü Cenk Ergün karşılaşma sonunda transferle ilgili önemli açıklamalar yaptı.

        Ergün, Kwadwo Asamoah'la ilgili olarak "Asamoah konusunda çok fazla bir şey söylemek istemiyorum. Şu anda söyleyeceğimiz şeyler, bazen negatif olarak dönüyor. Ancak olma şansı yüksek" dedi.

        Ergün, Arda Turan'la ilgili olarak ise "Arda Turan sevdiğimiz bir Galatasaraylı. Arda'nın bana bir sözü var, bir gün Galatasaray formasını giyecek. Biz bunun erken olmasını istiyoruz. İnşallah olacak." ifadelerini kullandı. Ergün "66 numarayı Arda Turan'a ayırdığınız doğru mu?" sorusuna ise "66 numaralı formamız şu anda boşta." dedi.

        "8 Eylül'e kadar transfer devam edecek. Biz indirebildiğimiz kadar uçak indireceğiz, ama kalkması gereken uçaklar da var" diyen Ergün, santrfor ve stoper transferlerinin olabileceğini de ekledi.

        Galatasaray'dan ayrılmak istediğini duyuran Sinan Gümüş'le ilgili de konuşan Ergün, "Sinan'a talipler oldu ancak şu an ortada somut bir durum yok. İsteğimiz, Sinan'ın ayrılması değil." ifadelerini kullandı.

        Ergün ayrıca bugün transferi noktalanan Sofiane Feghouli'yle ilgili de konuştu. Ergün, "Feghouli ufak bir sakatlıkla geldi. Milli takım arasına kadar oynayamayacak gibi görünüyor." dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ