Galatasaray'da transfer gündemi
City, “Bonservisle verelim” dese de G.Saray’ın böyle bir düşüncesi yok. Kulübünü ikna etme çabasında ısrarcı olan Denayer, bunu başarırsa kiralanacak.
4) Sinan Gümüş’ün ayrılma ihtimaline karşın gündeme alınan Welliton’dan bir pürüz nedeniyle vazgeçildi.
Kayserispor’la kontratı olmasına rağmen ödemelerinin yapılmadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Welliton’un alacakların yatırıldığı Galatasaray’a tebliğ edilince transfer hamlesinden vazgeçildi.
5) Benfica, Hamburg, Sampdoria ve Fiorentina, Sinan Gümüş’e talip olduklarını Galatasaray’a iletse de bu noktada da sorun var.
Sinan için menajerler teklifler olduğunu belirtiyor ama yönetim, halen masada resmi bir teklifin olmadığına dikkat çekiyor. Teklifler resmiyete dökülürse genç oyuncu için masaya oturulacak.
6) Linnes'in yüksek performansının üstüne, Kwadwo Asamoah’ı da kadrosuna katmak için geri sayıma geçen Galatasaray, Lionel Carole’de formülü buldu.
Oyuncunun kiralık da olsa başka bir kulüpte şans bulup oynaması isteniyor. Carole’ün menajeri Türkiye, Fransa ve İngiltere’de oyuncusuna kulüp bakıyor.
7) G.Saray’da Tudor’un kadro dışı bıraktığı 5 ismin maliyetinden kurtulma hedefi var. “İdmana çıkıp para alırız” düşüncesiyle hareket eden Hakan, De Jong, Cavanda, Umut Gündoğan ve Endoğan için teklif gelmesi bekleniyor.
Teklif alınmasa dahi oyuncularla anlaşılıp minimum zararla sözleşme feshedilmesi planlanıyor.