Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'da transfer gündemi - Galatasaray Haberleri
        1

        Hürriyet'e göre Galatasaray’ın 72 saatlik transfer dosyası... Avrupa’da transferin kapanmasına sadece 3 gün kalırken Cimbom’un ’operasyonlarının’ sayısı da bir hayli fazlalaştı.

        2

        Kadrosuna toplamda 7 futbolcu katan ve Süper Lig’e ilk 3 haftada çok iyi bir giriş yapan sarı kırmızılılarda, yönetim Kwadwo Asamoah dışındaki hamlelere ‘fırsat transferi’ niteliğinde bakıyor.

        3

        1) Aslan’a Asamoah için müjdeli haber Spinizzola’dan geldi. Geçen yıl Atalanta’ya kiralanan Spinizzola, “Hayalimde Juve var” deyip Atalanta’ya veda etti.

        4

        G.Saray ile anlaşan Asamoah’a, “Sol bek alalım, sana izin vereceğiz” diyen Juve’nin artık Ganalıya onay vermesi bekleniyor. Arsenal’den Gibbs de ‘cepte’ tutuluyor.

        5

        2) G.Saray için Arda, ‘fırsat transferi’ konumunda... Arda’nın menajeri Ahmet Bulut, İspanya’ya gitti.

        6

        Arda için Avrupa’dan sürpriz hamle olmaz ve bugüne kadar kiralama teklifine soğuk bakan Barcelona finalde karar değiştirirse Aslan, eski kaptanını alacak. Bu olayın gerçekleşme ihtimali de çok ama çok düşük...

        7

        3) Manchester City, Denayer’in, “Galatasaray’a gideceğim” inadına karşın kiralama izni vermedi. Ancak Denayer de, gelen diğer teklifleri kabul etmedi.

        8

        City, “Bonservisle verelim” dese de G.Saray’ın böyle bir düşüncesi yok. Kulübünü ikna etme çabasında ısrarcı olan Denayer, bunu başarırsa kiralanacak.

        9

        4) Sinan Gümüş’ün ayrılma ihtimaline karşın gündeme alınan Welliton’dan bir pürüz nedeniyle vazgeçildi.

        10

        Kayserispor’la kontratı olmasına rağmen ödemelerinin yapılmadığı gerekçesiyle sözleşmesini tek taraflı fesheden Welliton’un alacakların yatırıldığı Galatasaray’a tebliğ edilince transfer hamlesinden vazgeçildi.

        11

        5) Benfica, Hamburg, Sampdoria ve Fiorentina, Sinan Gümüş’e talip olduklarını Galatasaray’a iletse de bu noktada da sorun var.

        12

        Sinan için menajerler teklifler olduğunu belirtiyor ama yönetim, halen masada resmi bir teklifin olmadığına dikkat çekiyor. Teklifler resmiyete dökülürse genç oyuncu için masaya oturulacak.

        13

        6) Linnes'in yüksek performansının üstüne, Kwadwo Asamoah’ı da kadrosuna katmak için geri sayıma geçen Galatasaray, Lionel Carole’de formülü buldu.

        14

        Oyuncunun kiralık da olsa başka bir kulüpte şans bulup oynaması isteniyor. Carole’ün menajeri Türkiye, Fransa ve İngiltere’de oyuncusuna kulüp bakıyor.

        15

        7) G.Saray’da Tudor’un kadro dışı bıraktığı 5 ismin maliyetinden kurtulma hedefi var. “İdmana çıkıp para alırız” düşüncesiyle hareket eden Hakan, De Jong, Cavanda, Umut Gündoğan ve Endoğan için teklif gelmesi bekleniyor.