Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son teknoloji ile inşa edilen TT Arena'nın zemininin hali büyük bir ayıp olarak hafızalarda kaldı - Galatasaray Haberleri

        İstanbul’da dün akşam saatlerinde başlayan yağmurun 3 saat içinde Türk Telekom Arena Stadı’nın zeminini çamur deryasına çevirmesi herkesi şaşkına çevirdi, bir yandan da akıllara “Neden gerekli önlemler alınmadı?” sorusunu getirdi. Türk Telekom Arena'da Madonna konseri ve Türkçe Olimpiyatları nedeniyle çimin kaldırılması ve saha zeminine binlerce kişinin inmesinin ardından drenaj sisteminin bozulduğu için Cluj maçında zeminin bu hale geldiği iddia edildi. G.Saraylı oyuncular mutlaka galip gelmesi gereken karşılaşmada sadece rakiple boğuşması gerekirken bir yandan da zeminle savaş vererek 2-3 kat daha fazla enerji harcamak zorunda kaldı.

        Cluj da aynı şartlar da mücadele etti ancak dün akşamki tablo Şampiyonlar Ligi gibi büyük bir organizasyonda oynayan G.Saray’a ve Türkiye’ye hiç mi hiç yakışmadı. 2010 yılında en son teknoloji ile inşa edilen Türk Telekom Arena’nın zeminin yağmur nedeniyle rezalet bir hal alması ve drenaj konusunda eksik kalınması büyük bir handikap olarak görüldü.

        Maç içinde iki takım oyuncularının ayakta kalma ve topu 1 metre öne götürebilme çabası ise takdire şayandı. Dün tüm oyuncular iyi niyetli iken, bu zeminin bu hale gelmesinde rol oynayan, gerekli önlemleri almayan ve yetersiz kalan yetkililer ise sınıfta kaldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        İçişleri Bakanı Yerlikaya "Yenidoğan Çetesi" soruşturması hakkında açıklama yaptı!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ