Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Eskişehirspor'un, Spor Toto Süper Lig'in 10'uncu haftasına kadar attığı 17 golün 10'u yabancı, 7'si yerli futbolculardan geldi - Futbol Haberleri

        Derlenen bilgilere göre, ''kırmızı şimşekler'' Spor Toto Süper Lig'in 2012-2013 sezonuna Akhisar Belediyespor maçıyla başladı. Eskişehirspor, bu maçta 1-0 kaybetti. İkinci haftada da deplasmanda Orduspor'a 2-0 yenilen Es-Es'ler, ilk iki haftayı puansız kapattı.

        Ligin 3'üncü haftasında Mersin İdmanyurdu'nu deplasmanda 3-1 yenen Eskişehirspor'un gollerini Diomansy Mehdi Moustapha Kamara (2) ve Erkan Zengin, attı. Eskişehirspor, 4'üncü hafta sahasından Gençlerbirliği'ni 4-2 yenerken, takımın gollerini Leonardo De Deus Santos ''Dede'', Diomansy Mehdi Moustapha Kamara, Necati Ateş ve Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela kaydetti.

        KAMARA'DAN 6 GOL

        Ligdeki 5'inci hafta, Kaysierispor'a konuk olan Es-Es'ler sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Kırmızı-siyahlıların bu maçtaki gollerini, Necati Ateş ve Rodrigo Alvaro Tello Valenzuela attı. 6'ncı haftada sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenen Eskişehirspor'un golü Alper Potuk'dan geldi.

        İstanbul'da, ligin 7'nci haftasından lig lideri Galatasaray ile karşılaşan Eskişehirspor, rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Bu maçta kırmızı-siyahlılar, Erkan Zengin'in attığı golle hanesine 1 puanı yazdırdı. 8'inci haftada, Kardemir Karabükspor'u sahasında konuk eden Es-Es'ler, rakibini Necati Ateş, Diomansy Mehdi Moustapha Kamara (2), Alper Potuk, Patryk Adrian Malecki'nin golleriyle 5-2 yendi.

        Ligin 9'uncu haftasından Sanica Boru Elazığspor deplasmanına çıkan Eskişehirspor, rakibiyle 1-1 berabere kalırken kırmızı şimşeklerin golü, Diomansy Mehdi Moustapha Kamara'dan geldi.

        Eskişehirspor'da ilk 9 hafta sonunda Diomansy Mehdi Moustapha Kamara 6, Necati Ateş 3, Alper Potuk 2, Erkan Zengin 2, Rodrıgo Alvaro Tello Valenzuela 2, Leonardo De Deus Santos ''Dede'' ve Patryk Adrian Malecki 1'er gol attı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ