Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, resmi internet sitesi aracılığı ile önümüzdeki sezonun kombine bilet fiyatlarını açıkladı - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü, 2013-2014 sezonun kombine biletleriyle ilgili detayları açıkladı. Sarı-Lacivertli taraftarlar sosyal medyada kombine fiyatlarına büyük tepki gösterdi.

        Sarı lacivertli kulübün resmi internet sitesi aracılığı ile yapılan açıklamada önümüzdeki sezon en düşük kombine bilet fiyatının 1100 TL olduğu belirtilirken en pahalı kombine biletin ise 8200 TL olduğu ifade edildi.

        İşte Fenerbahçe Kulübü'nden yapılan o açıklama:

        "Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı 2013-2014 Futbol Sezonu yenileme süreci eski kart sahipleri için Maraton Alt, Maraton Üst, Fenerium Alt, Fenerium Üst Tribün Kartları için 22.04.2013 (Pazartesi) günü başlayacak olup Türk Telekom ve Migros Tribünleri’nin kombine yenilemeleri için önümüzdeki günlerde ayrıca açıklama yapılacaktır.

        22.04.2013 (Pazartesi) günü başlayacak olan yenileme dönemi , 31.05.2013 (Cuma) günü sona erecektir.

        Yenileme sürecinin sonrasında, Divan/Kongre Üyeleri için 3-4 Haziran, Premium Kart sahipleri için 5 Haziran tarihlerinde öncelikli satış yapılacaktır.

        Genel satış 7 Haziran Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır.

        Kongre üyeleri : 5 adet

        Premium Kart: 4 adet

        Platinium Kart : 3 adet

        Gold Kart : 2 adet

        Klasik Kart : 1 adet

        ÖNEMLİ NOT: Maraton Alt ve Fenerium Alt Tribünleri’nde bulunan "Lacivert" tribünleri, yeni sezonda "A Blok" ismini, "Sarı" tribünleri ise "I Blok" ismini alacak olup ilgili bloklardaki yerleşim planı ve kombine ücretlendirmesi de buna göre düzenlenmiştir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ