Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray torku konyaspor galatasaray maçı, galatasaray konyaspor kafilesi - Galatasaray Haberleri

        Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında yarın deplasmanda Torku Konyaspor ile karşılaşacak Galatasaray, Konya'ya gitti.

        Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde, teknik direktör Roberto Mancini yönetiminde kuvvet, pas ve taktik antrenmanı yaparak tamamlayan sarı-kırmızılılar, Atatürk Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla Konya'ya hareket etti.

        Sarı kart cezalısı Felipe Melo ile sakatlığı bulunan Didier Drogba, Aurelien Chedjou ve Hamit Altıntop'un yanı sıra yabancı sınırlamasına takılan Guillerme Burdisso'nun yer alamadığı sarı-kırmızılı kafilede şu futbolcular bulunuyor:

        Fernando Muslera, Aykut Erçetin, Ufuk Ceylan, Wesley Sneijder, Izet Hajrovic, Alex Telles, Emmanuel Eboue, Lucas Ontivero, Ceyhun Gülselam, Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Umut Bulut, Hakan Balta, Semih Kaya, Koray Günter, Yekta Kurtuluş, Berk İsmail Ünsal, Oğuzhan Kayar, Sabri Sarıoğlu, Veysel Sarı, Umut Gündoğan.

        HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

        Galatasaray'da futbolcular, Torku Konyaspor maçı hazırlıkları kapsamında gruplar halinde kuvvet ve pas çalışmasının ardından taktik idman yaptı.

        Sakatlığı bulunan Hamit Altıntop, Chedjou ve Drogba tedavilerinin ardından salonda kuvvet çalışması ile takımdan ayrı koşu yaptı. Antrenmanın ilk bölümünde takımla çalışan Emre Çolak'a ise daha sonra özel bir program uygulandı.

        Sakatlığı bulunan Selçuk İnan ise tedavisinin ardından antrenmanın tamamında takımla çalıştı.

        Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'ndaki karşılaşma saat 19.00'da başlayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ