Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray mevlüt erdinç galatasaray, mevlüt erdinç transfer, mevlüt erdinç ünal aysal, ünal aysal fransada - Galatasaray Haberleri
        1

        HTSPOR / Erhan TELLİ
        Galatasaray’da uzun süredir gündemi meşgul eden gurbetçi golcü Mevlüt Erdinç’in transferine, başkan Ünal Aysal el koydu.

        2

        Transferi bitirmeye karar veren Aysal’ın, Fransa’ya giderek St. Etienne kulübü başkanı Bernard Caiazzo ile masaya oturacağı ve milli oyuncunum bonservisini alarak geri döneceği öğrenildi.

        3

        Golcü oyuncu ve menajeri ile her konuda anlaşan ancak Fransız kulübünün istediği yüksek bonservis bedelini düşürmek için uğraşan yöneticiler, günlerdir pazarlıklara devam ediyor fakat somut bir adım atamıyorlardı.

        4

        Transferin uzadığını düşünen ve Mevlüt’ü de kaptırmak istemeyen başkan Aysal, birkaç gün içinde Fransız mevkidaşı ile bir araya gelip, bu transfere nokta koymaya hazırlanıyor.

        5

        3 YILLIK SÖZLEŞME
        Mevlüt için istenen 6 milyon Euro’luk bonservis bedelini 4 milyon Euro seviyesine çekmeye çalışan ancak sonuç alamayan G.Saray, 500 bin Euro’luk bir zam yaparak mutlu sona ulaşmayı amaçlıyor.

        6

        Sarı-Kırmızılılar’ın 27 yaşındaki yıldız oyuncuyla da yıllık 2.2 milyon Euro’dan 3 yıllık sözleşme imzalayacağı konuşuluyor. Milli takımla birlikte ABD kampında bulunan Mevlüt Erdinç de Galatasaray kanadından gelecek müjdeli haberi bekliyor.

        7

        Başkan Ünal Aysal, St. Etienne kulübü başkanı Caiazzo ile masaya oturup Mevlüt transferini bitirmek için Fransa’ya gidiyor. Sarı-Kırmızılılar, 6 milyon Euro’luk bonservis fiyatını 4.5’a çekip mutlu sona ulaşmak istiyor.

        8

        İLLE DE TARIK
        Transferde bir taşla iki kuş vurmaya hazırlanan G.Saray, Tarık Çamdal’ı alıp kadroda düşünülmeyen isimleri Es-Es’e kiralamayı planlıyor. Devre arasında el sıkışılan Tarık, bu transfere karşı çıkan Eskişehir tarafından kadro dışı bırakılmıştı. Es-Es yönetimi, daha sonra Tarık’la yeniden masaya oturup sözleşmesini 4 yıl uzatmıştı.

        9

        SAĞ BEK ÇOK ANCAK OYNAYAN YOK!
        Elinde Eboue, Sabri, Salih Dursun ve Veysel Sarı gibi sağ bekler bulunmasına rağmen son haftalarda bu bölgede stoper Semih’i kullanan Mancini, Tarık’ın mutlaka kadroya katılmasını istedi.

        10

        Sarı-Kırmızılı yöneticiler, 5 milyon Euro isteyen Eskişehir’e yeni bir teklif sundu. 3 milyon Euro’nun yanı sıra 2 oyuncu da kiralık olarak önerildi. Bu isimlerden birinin Beşiktaş’a kiralanan Kamerunlu stoper Dany olduğu bildirildi.

        11

        YA ‘ERIK’ YA ‘ÇILEK’
        G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, A Haber’de gündeme dair açıklamalar yaptı. Drogba’nın boşluğunu kapatacaklarını söyleyen Ergün, “Gelecek oyuncuya çilek mi dersiniz, erik mi dersiniz bilemem” ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ