Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor İddaa Dortmund için kazanma vakti! - İddaa Haberleri

        528 ARSENAL - MARSİLYA (1) (1,45)

        Premier League'de Chelsea'yi deplasmada devirerek tarihi bir sonuca imza atan Arsenal, evinde Marsilya'yı konuk ediyor. F Grubu'nda lider durumda bulunan Ada ekibi, ikinci sıradaki Marsilya'yı ilk maçta 1-0 yenmeyi başarmıştı. Arsenal bu karşılaşmadan galip gelmesi halinde gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantileyecek. Fransa'da ise son 2 maçından galip ayrılan Marsilya'ya gruptan çıkar gözüyle bakılyor. Ancak oldukça formda olan Arsenal ev sahibi avantajını da kullanarak bu maçtan galip gelecektir.

        529 DORTMUND - OLİMPİAKOS 1 (1,25)

        F Grubu'nda 1 puana sahip olan Dortmund için çıkış zamanı... Panzerler evinde konuk edeceği Olimpiakos karşısında mutlak kazanmak zorunda. İlk maçta rakibine boyun eğen Almanlar, deplasman maçlarında zayıf bir görüntü çizen Olimpiakos karşısında galip gelmeyi başaracaktır.

        532 VALENCİA - LEVERKUSEN 0 (3,40)

        E Grubu'nda henüz galibiyeti bulunmayan Valencia evinde Bayer Leverkusen'i konuk ediyor. İspanyol ekibi için harekete geçme zamanı olsa da ilk maçında kazanan Leverkusen hiç kolay lokma değil... Grupta iyi mücadele etmesine rağmen istediği sonuçları alamayan ev sahibi ekip ile 6 puanla liderliği kovalayan Leverkusen arasındaki mücadelede kazanan olmaz ve taraftar 1 puanla sahadan ayrılırlar. Tipik bir beraberlik maçı diyeceğimiz mücadele bizleri bekliyor.

        513 ZENİT - SHAKTAR DONETSK Üst (1,55)

        Devler Ligi'ndeki G Grubu'nda bütün takımlar gruptan çıkma şanslarını kaybetmemiş durumda. 4 puanı bulunan Zenit, 2 puana sahip olan Shaktar'ı ile 2-2 berabere kalmıştı. Rusya'da son haftaya girilirken lider durumda bulunan Zenit'in aklı bir yanda da şampiyonlukta... Shaktar Donetsk ise gruptaki ilk galibiyetini almak istiyor. Maçın sonucunun 3 ihtimalede açık olduğu mücadelede en mantıklısı üst oynamak...

        528 Arsenal - Marsilya: 1 (1,45)

        529 Borussia Dortmund - Olympiakos: 1 (1,25)

        532 Valencia - Bayer Leverkusen: 0 (3,40)

        513 Zenit St. Petersburg - Shakhtar Donetsk: Üst (1,55)

        ORAN: 9.55

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ