Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Diğer Olimpiyat Olimpiyat şampiyonu Aslı Çakır Alptekin ile antrenörü ve aynı zamanda eşi İhsan Alptekin’in düğünü Başbakan Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 6 Ekim’de yapılacak - Olimpiyat Haberleri

        HTSPOR/ Murat AĞCA

        Londra Olimpiyatları’nda 1500 metrede altın madalya kazanan Aslı Çakır Alptekin ile antrenörü ve aynı zamanda eşi olan İhsan Alptekin’in düğün töreni 6 Ekim’de yapılacak. Aslı’nın şahitliğini Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yapması bekleniyor. 2 yıl önce Antalya’da sade bir nikahla evlenen ve hem maddi sorunlar, hem de olimpiyat hazırlıkları nedeniyle bir türlü düğün töreni yapmaya fırsat bulamayan Alptekin çifti, sonunda muradına erecek. Aslı’nın aynı zamanda kulübü olan Üsküdar Belediyesi’nin üstlendiği düğün törenine Başbakan Erdoğan’ın da katılması ve gelin Aslı Çakır Alptekin’in şahitliğini yapması gündemde. Düğün töreninde yeniden tazelenecek nikahı ise Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara kıyacak.

        DAVETİYESİ OLİMPİYAT HALKALI

        Aslı ve İhsan Alptekin, uzun zamandır bekledikleri düğün için sıradışı bir davetiye hazırlattı. Davetiyenin kapağından olimpiyat halkaları, içinde ise Aslı’nın Londra’da kazandığı altın madalyanın bir örneği ile koşarak kaçan bir gelin ve onu kovalayan damat figürü var. Davetiyenin üzerinde ise şu ifadeler yazıyor: “Zorlu engelleri aştık. Dualarla zirveye ulaştık. Mutluluğa start aldığımız bu günde sizleri de çıkış çizgimize bekliyoruz.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ