Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Milli Takım Stanislav Cherchesov: Biz daha iyi oynadık - Futbol Haberleri

        Rusya Teknik Direktörü Stanislav Cherchesov, Türkiye'yi 2-0 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.

        Zeminin kötü olduğunun belirtilmesi üzerine Cherchesov, "İki takım için de aynı zemin vardı. Bence biz daha iyi oynadık, 2 gol attık, şans bulduk. Türkiye de şans buldu ama zemin iki takım için de aynıydı" dedi.

        Türkiye'nin zamana ihtiyacı olduğunu belirten deneyimli teknik adam, "Yenilenme döneminde olduğu için Türkiye zamana ihtiyacı var. İyi bir takıma sahipler ama zamanla daha iyi olacaklardır. İyi bir teknik direktörleri de var" ifadelerini kullandı.

        "İLK YARIDA ÇOK FAZLA FIRSATI HARCADIK"

        Karşılaşmanın ilk yarısında çok fırsat yakaladıklarını belirtenCherchesov, "Türkiye çok teknik bir takım. Biz daha öncede oynadık onlarla. Lucescu da çok deneyimli bir hoca. İlk yarıda çok fazla fırsatı harcadık bunu yapmamamız gerekir. Bunlara çalışacağız. 7 puan aldık ve lideriz. Biz futbol oynuyoruz artistlik jimnastik yapmıyoruz. İsveç maçında da çok efor sarf ettik. Bu maçta takımın gösterdiği performanstan memnun kaldım" ifadelerini kullandı.

        İleride Türkiye'de çalışmayı düşünüp düşünmeyeceği sorulan Cherchesov, "Ben açıkçası şu anda Rusya'nın teknik direktörüyüm ve burada mutluyum. Burada görevim biterse neyin ne olacağını kimse bilemez, hayatta her şey olabilir" cevabını verdi.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ