Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Stephen Appiah, Fenerbahçe'ye transferinin perde arkasını anlattı - Fenerbahçe Haberleri

        2005-2008 yılları arasında Fenerbahçe'de formagiyen ve taraftarın sevgilisi olan Stephen Appiah, katıldığı bir Instagram yayınında Juventus'tan Fenerbahçe'ye transferinin perde arkasını anlattı. 2004 Yaz Olimpiyatları için Gana Milli Takımı'na çağrılan Appiah, federasyonun bu daveti Juventus'a ilettiğini ancak yöneticilerin kendisini göndermeye istekli olmadığını ifade etti.

        Appiah, "Yöneticiler antrenmandan sonra bana bu konuyu sordular. Ben de düşüneceğimi söyledim. Sözleşmemi kaybetmekten korkuyordum. Ancak gitmeseydim bu kez de ülkemle sorunlar yaşayacaktım. O yüzden bir gün cesaretimi topladım ve milli takıma gideceğimi söyledim" ifadelerini kullandı.

        Milli takıma gittikten sonra Juventus'un kendisinin yerine başka bir oyuncuyla anlaştığını belirten Appiah, "Bana neden gittiğimi sorduklarında Juventus için oynamaktan mutlu olduğumu ancak ülkemin her şeyden önce geldiğini söyledim. Döndüğümde sorunlar başladı. Takımdaki yerimi kaybettim. Yeni bir kulüp bulmak zorundaydım. Neyse ki Fenerbahçe ile anlaştım" dedi.

        Tercihinden ötürü pişmanlık duymadığını da kaydeden 39 yaşındaki eski futbolcu, "Eğer Gana futbolda bir yerlere geldiyse bunda çok emeğimiz oldu" diye konuştu.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ