Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Stranger Things'den Sadettin Teksoy fragmanı- Stranger Things fragmanı izle

        Netflix platformunda yayınlanan bilim kurgu dizisiStranger Things, yayınladığı yeni bir fragmanla Türk izleyicilere sürpriz yaptı. Yayınlanan fragmanda bir zamanlar Türk televizyonlarının ön plana çıkan ismi sunucu, gazeteci ve program yapımcısı Sadettin Teksoy yer aldı. İşteStranger Things Sadettin Teksoy fragmanı ve Stranger Things konusu...

        STRANGER THİNGS FRAGMANINDA SADETTİN TEKSOY

        İkinci sezonuyla izleyicisinin karşısına çıkmaya hazırlanan ABD yapımlı bilim-kurgu dizisi Stranger Things, yayınladığı yeni bir fragmanda Türk izleyicilere sürpriz yaptı. Daha önceki tanıtımda da Türk takipçileri için Barış Manço'nun Dönence parçasını kullanan Stranger Things, yeni fragmanında Sadettin Teksoy'u kullandı.

        REKLAM

        Stranger Things'in Sadettin Teksoy'u kullandığı yeni fragmanı kısa sürede sosyal medya sitelerinde en çok paylaşılan ve konuşulan konular arasında yer aldı.

        Sadettin Teksoy'u içeren Stranger Things fragmanına "Hawkins’te her şey gittikçe tuhaf bir hal almıştır. Araştırmacı gazeteci Sadettin Teksoy, Hawkins’te yaşanan bu Stranger Things gizemini çözmek için olay yerine doğru yola çıkar." notu iliştirildi.

        Stranger Things'in yeni sezonunda Indiana’nın Hawkins bölgesinde yaşayanlar, Demogorgon dehşetinin ve Hawkins Laboratuvarı’nda dönen sırların neden olduğu şoku henüz atlatamamışlardır. Will Byers, Upside Down'dan kurtarılsa da daha büyük ve uğursuz bir varlık hayatta kalanları tehdit etmeye devam edecektir.

        STRANGER THİNGS KONUSU

        Duffer Kardeşler tarafından yaratılan Stranger Things dizisi, kaybolan arkadaşlarını arayan üç çocuğun esrarengiz hikayesini konu ediniyor. Dizide kaybolan arkadaşlarını arayan üç çocuğa yardım eden ve doğa üstü güçleri olanbir kızın başından geçen olaylar anlatılmaktadır.

        Dizinin konusu, 1980'li yıllarda Indiana eyaletindeki "Hawkins" isimli kurgusal bir şehirde geçmektedir. İlk olarak 15 Temmuz 2016 tarihinde Netflix'te yayınlanan Stranger Things'in kadrosunda Winona Ryder, David Harbour, Finn Wolfhard, Millie Boby Brown, Gaten Matarazzo, Natalia Dyer, Charlie Heaton ve Noah Schnapp gibi isimler yer alıyor.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ