Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor 2019 ödül oyunlarını kim kazandı? Survivor 12 Şubat Türkiye Yunanistan ödül yarışması

        Survivor 2019 ödül oyunlarında Türkiye ve Yunanistan yarışmacılarıbugün kıyasıyabir mücadele verdi. İlk ödül oyununda "Latin yemeği Empanadas" olduğunu öğrenen Türk ve Yunan yarışmacılarödülü kazanmak için ter döktüler. İkinci yarışmada erkekler ve kadınlar ayrı ayrı yarıştı ve ödül olarak "Menemen" verildi. Peki, Survivor 2019 ödül oyununu hangi takım kazandı? İşte, yanıtı...

        SURVİVOR 2019 (İLK) ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor 2019 ödül oyununda Türk Takımı ile Yunan Takımı, Latin hamur yemeği Empanadas için karşı karşıya geldi. Son ana kadar nefeslerin tutulduğu yarışmada Türk Takımı10'a 9 ile yarışmayı kazanan takım oldu.

        TÜRKİYE:10

        YUNANİSTAN: 9

        SURVİVOR 2019 (İKİNCİ) ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Survivor 2019 ikinci ödül oyununda Türk ve Yunan yarışmacılar "Menemen" yemeği için yarıştılar. Erkekler ve Kadınların ayrı mücadele verdiği yarışmada Türk takımından kadınlarda Seda birinci oldu ve ödülü için Ecem ile Büşra'yı seçti.

        Erkeklerde ise son ana kadar avantajlı giren Türk yarışmacıları birinciliği Yunan takımından Nikos'a kaptırdılar. Nikos, "Menemen" ödülü için takım arkadaşlarındanPanagiotis ve Tony'i seçti.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ