Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Survivor Araba ödülünü kim kazandı? 22 Nisan Survivor sembol ödülünü kim kazandı?

        Survivor 2019 Türkiye Yunanistan yarışmasında bu akşam siyah ve beyaz takım yarışmacıları araba ödülünü kazanmak için yarıştılar. Survivor sembol oyununda ise Türk yarışmacılar kadın ve erkekler ayrı ayrı sembolü kazanmak için yarıştılar. PekiSurvivor Araba ödülünü kim kazandı? 22 Nisan Survivor sembol ödülünü kim kazandı?

        ATAKAN İLE DALAKA GÖZ GÖZE

        Survivor Türkiye Yunanistan Birleşme Partisi'nde yarışmacılar merakla beklenen Ses Yarışması bölümünde hünerlerini sergilediler. Atakan, Murat Boz'un sevilen şarkısı 'Özledim'i Dalaka ile göz göze söyledi...

        SURVIVOR SES YARIŞMASINI KİM KAZANDI?

        REKLAM

        Survivor 2019’da birleşme partisi heyecanı yaşandı. Birleşme partisinde yarışmacılar birbirinden şık kıyafetleriyle sahneye çıktılar. Peki, ses yarışmasını kim kazandı? Survivor Türkiye Yunanistan’da bu hafta birleşme partisi heyecanı yaşandı. Survivor 2019’da her yarışmacı sahneye çıkarak şarkı söyledi. Survivor 2019’da ses yarışmasını kazanan ismi jüri açıkladı.

        Survivor Türkiye Yunanistan’da ses yarışmasını kazanan isim Elpida oldu.

        SURVIVOR SEMBOL OYUNU KİM KAZANDI?

        Survivor 2019’un 53. bölümünde sembol oyunu oynandı. Sembol oyunu yarışmacılar için büyük önem taşıyor. 22 Nisan 2019’da sembol oyununu erkeklerde kim, kadınlarda kim kazandı? Sorusunun yanıtı Survivor hayranları tarafından merak ediliyor. Sembol oyununu son 2 haftadır erkeklerde Hikmet kazanıyordu. Bu hafta sembol oyununu kim kazandı?

        Survivor Türkiye Yunanistan’da bu hafta sembol oyununu erkeklerde Emre kazandı. Kadınlar da ise sembolün sahibi Büşra oldu.

        SURVIVOR ARABA ÖDÜLÜNÜ KİM KAZANDI?

        Survivor Türkiye Yunanistan araba ödülü için beyaz takım yarışmacıları tahminlerini yarıştırdılar. Beyaz takım yarışmacılarından Hikmet ve Nikos finalde karşı karşıya geldiler. Kazanan yarışmacı Hikmet oldu.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ