Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon KONSEYDE ŞOK! | Survivor kim elendi, kim diskalifiye oldu? 25 Mart dün akşam Survivor dokunulmazlığı hangi takım aldı ve eleme adayı kim oldu?
        1

        Survivor 2022 All Star yarışmasında bu akşam bir dokunulmazlık oyunu heyecanı daha yaşanıyor. Birleşme partisine son bir eleme kala dokunulmazlık oyunu büyük bir önem arz ediyor. 25 Mart Cuma akşamı ekranlara gelen Survivor yeni bölümde dokunulmazlık oyunu oynanmasının ardından eleme adayları belli olacak. İşte Survivor son bölümde yaşananlar...

        2

        SURVİVOR 25 MART DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

        Kadınlar mücadelesini 8-1'lik farkla kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

        Erkekler mücadelesini ise 8-2'lik farkla kazanan takım yine Ünlüler takımı oldu. Böylece dokunulmazlık oyununu kazanan takım 2-0'lık skorla Ünlüler takımı oldu.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU?

        Survivor All Star'da ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından ilk eleme adayı belli oldu. İlk eleme adayı Evrim Keklik oldu.

        4

        SURVİVOR KİM ELENDİ?

        Survivor'da bu akşam gerçekleşen konseyde Ünlüler takımından Elif sağlık sorunları nedeniyle yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı. Elif'in diskalifiye edilmesinin ardından birleşme öncesi başka eleme yapılmayacağına karar verildi. Buna göre birleşme kadroları bu akşam itibarıyla belli oldu.

        Haberi Hazırlayan: Aslıhan Bayram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ