Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon BELLİ OLDU! Survivor ödül oyununu kim, hangi takım kazandı? 28 Mayıs 2022 Survivor Türk - Yunan futbol maçınının kazananı hangi takım oldu?
        1

        Survivor All Star ödül oyunu mücadelesi, seyirciler tarafından takip ediliyor. Türk ve Yunan takım 28 Mayıs Cumartesi akşamı futbol maçında kazanmak için ter döktü. TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor ödül oyununu kazanan takım büyük ödülün de sahibi oldu. 28 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanan Survivor Türkiye Yunanistan ödül oyununu hangi takımın kazandığı araştırılıyor. İşte, Türkiye Yunanistan futbol maçı ödül oyununu kazanan takım...

        2

        28 MAYIS SURVİVOR ÖDÜL OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

        Survivor' All Star'da bir kez daha ödül oyunu heyecanı yaşandı. 28 Mayıs ödül oyununu ve 50 bin TL para ödülünü kazanan takım belli oldu.

        Ünlüler takımının kazananı Sema, Gönüllüler takımının kazananı Hikmet ile yarıştı. 4-0'lık skorla Hikmet ödülü Gönüllüler takımına kazandırdı.

        28 MAYIS TÜRK YUNAN FUTBOL MAÇINI KİM KAZANDI?

        Survivor Türk Yunan futbol maçı 9-9'luk skorla sona erdi. Kıran kırana mücadelenin kazananı olmadı.

        3

        SURVİVOR ELEME ADAYI KİM OLDU, YOKLUK ADASINA KİM GİTTİ?

        Survivor 2022 All Star eleme adayı olup yokluk adasına giden isim 27 Mayıs akşamı yayınlanan yeni bölümle birlikte netlik kazandı. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununun ardından ilk edeme adayı olan isim belli oldu.

        Oylamada Ayşe 2 oy alırken Anıl 3 oy aldı. Yapılan oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı Anıl Berk Baki oldu.