Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Taha Duymaz'ın kardeşi Melek Duymaz kimdir ve kaç yaşındaydı? Taha Duymaz'ın kız kardeşi Melek Duymaz öldü mü?
        1

        Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 şiddetindeki deprem sebebiyle acı haberler gelmeye devam ediyor. 6 Şubat günü halasının evinde kaldığı bilinen ve depremde evin yıkılması sebebiyle göçük altında kalan fenomen Taha Duymaz'ın yanında kardeşi Melek Duymaz'ın olduğu da biliniyordu. Günlerdir enkaz altında olan kardeşler hakkında son dakika haberi geldi.

        2

        Günlerdir enkaz altında olduğu bilinen Taha Duymaz ve kardeşleri Melek Duymaz ile Umut Duymaz hakkında depremin 12. günü son dakika haberi geldi.

        3

        İlk paylaşım Taha Duymaz'ın yakın arkadaşlarından biri olduğu bilinen Ragip Narin'den geldi. Narin sosyal medya hesabının hikaye bölümünden "Başımız sağolsun" paylaşımı yaptı.

        4

        Daha sonra CZN Burak sosyal medya hesabından: "Değerli arkadaşlar Melek Duymaz enkazdan çıkarılmış Allah rahmet eylesin. Umut Duymaz'ı da görmüşler, şimdi çıkarıyorlar Allah rahmet eylesin. Ama kesin bilgileri vrebilmek için sürekli iletişim sağlamaya çalışıyorum o tarafla. Teşekkür ederim." dedi.

        5

        Sosyal medya fenomeni Dilan Polat ise: "Ben uyuyordum Zeynep Abla aramış, mesaj atmış. Tahmin edilen şey oldu. Cenazeleri görülmüş. Kız kardeşi, yanında Umut ve diğer tarafta Taha varmış. Hepsini teker teker çıkarıyorlar. Ailesinin, herkesin, hepimizin başı sağolsun. Ben zaten tahmin ediyordum." ifadelerini kullandı.

        6

        MELEK DUYMAZ KİMDİR?

        2005 doğumlu olduğu bilinen Melek Duymaz, Taha Duymaz'ın küçük kardeşiydi. 17 yaşında olan Melek aslen Hataylıydı fakat eğitimi için Hatay dışında yaşıyordu.

        7

        TikTok hesabında 77.1K takipçisi olan Melek Duymaz ile Taha Duymaz'ın arasında 2 yaş olduğu biliniyordu.

        8

        MELEK DUYMAZ ÖLDÜ MÜ?

        Sosyal medyada geniş bir kitleye sahip olan fenomen CZN Burak'ın paylaşımına göre enkaz altında kalan Duymaz kardeşlerden ilk olarak Melek'in daha sonra Umut'un ve son olarak Taha'nın cansız bedenine ulaşıldı.

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ