Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika transfer gelişmesi... Beşiktaş'ta kanat ve stoper için geri sayım! - Beşiktaş Haberleri
        1

        Ara transfer döneminde Burak Yılmaz, Nicolas Isimat-Mirin ve Muhayer Oktay'ı kadrosuna katan Beşiktaş, transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle sürdürüyor.

        2

        Vagner Love'la yollarını ayıran, Ryan Babel'i de Fulham'a satan siyah-beyazlılarda Quaresma'nın da takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

        3

        Siyah-beyazlılardaki bir diğer gelişme ise Domagoj Vida konusunda yaşanıyor.

        10

        ROCO DA GİDERSE FALETTE

        Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in gözüne giremeyen Enzo Roco'nun İspanya ekiplerinden Levante'ye transfer olacağı öğrenildi.

        11

        Şilili stoperin kiralık olarak gideceği bildirilirken ayrılık halinde ise bir stoper daha alınması gündemde.

        12

        Kartal'ın böyle bir durumda Alman Bundesliga ekiplerinden Eintracht Frankfurt forması giyen Simon Falette'yi renklerine bağlayacağı öne sürüldü.

        13

        Alman temsilcisine 1.5 yıllık kiralama önerisinde bulunan Siyah-Beyazlılar'ın oyuncu ile de el sıkıştığı kaydedildi.

        14

        26 yaşındaki futbolcu konusunda Roco'nun ayrılması halinde önemli gelişmeler yaşanabilir.

        15

        N'JIE TAMAM GİBİ

        Babel'in Fulham'a satışının ardından Quaresma'nın da takımdan ayrılmasının gündeme gelmesiyle bu bölgeye takviye yapmak isteyen yönetim ise, geçici bir çözümle bu sorunu ortadan kaldırmak istiyor.

        16

        Marsilya forması giyen ve her iki kanatta da oynayabilen Clinton N'Jie için teklifte bulunan Beşiktaş, bu futbolcuyu sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

        17

        Siyah-beyazlı yönetim, forvet de oynayabilen N'jie'yi kiralama konusunda Fransız ekibi ile yaptığı görüşmelerde büyük yol kat etti.

        18

        Kamerunlu futbolcunun da Beşiktaş'a gelmeye sıcak baktığı bildirilirken transfer önümüzdeki en geç yarın gerçekleşmesi bekleniyor.

        22

        Vida'yı cazip bir teklif gelmesi halinde satmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Adriano ile yollarını ayırıp Gary Medel'i de gönderebilir.

        23

        Medel'in alacakları nedeniyle kulübü FIFA'ya şikayet ettiği konuşulurken Şilili oyuncuya teklif gelmesi halinde yol verilecek.

        24

        Sözleşme uzatma ya da ayrılma konusunda net bir karar vermeyen Adriano için de önümüzdeki saatlerde flaş gelişmeler yaşanabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ