53 yaşında ekmeğini kovalıyordu... Gasp edilen taksici öldürüldü!
İstanbul, bir taksici cinayetine daha tanık oldu. Beyoğlu'nda, 53 yaşındaki taksici Ali Sancar, aracına aldığı müşterisi tarafından gasp edildikten sonra silahlı saldırıya uğradı. Başından vurulan ve ağır yaralanan Sancar, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 3 şüpheli yakalandı
ABONE OLİstanbul'da kan donduran cinayet, saat 00.00 sıralarında Beyoğlu Yenişehir Mahallesi Avşar Sokak'ta meydana geldi.
Taksici Ali Sancar (53), ticari aracına aldığı müşteri tarafından silahlı saldırıya uğradı.
DHA'daki habere göre başından vurulan Sancar ağır yaralanırken, saldırgan kaçtı. İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.
Sağlık ekipleri ağır yaralı Sancar'a ilk müdahaleyi yaparak hastaneye kaldırdı. Burada tedaviye alınan Ali Sancar yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.
Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Sancar'ın üzerinde bulunan tüm parasının gasp edildiğini tespit etti. Saldırganın kimliğinin belirlenip, yakalanmasına ilişkin geniş çaplı soruşturma başlatıldı.
Olayla ilgili konuşan İstanbul Taksi Şoförleri Derneği Başkan Vekili Eyüp Berk, "Çok üzgünüz, bugün hiç tasvip etmediğimiz, yıllardır da büyük mücadelesini verdiğimiz bir konu, yine bir meslektaşımızı kaybettik. Çok üzgünüz, kendisine rahmet, ailesine başsağlığı, geride kalanlara sabır diliyorum. Çok zor durumdayız, meslek gün geçtikçe içinden çıkılmaz bir hal almaya başladı. Geçen gün bir kardeşimizi kaybettik, bugün bize haber geldi, 16 yaşında bir çocuk yine bir meslektaşımıza bıçakla arkadan saldırdı.