Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Tamer Karadağlı: 'Çocuklar Duymasın' benim için bitmiştir - Magazin haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Oyuncu Tamer Karadağlı, önceki gün iş insanı Murat Karabova'nın sahibi olduğu Etiler'deki mekanı ziyaret etti.

        Gazetecilerle ayaküstü sohbet eden Karadağlı, getirdiği Atatürk resminin hikayesini anlattı.

        2

        53 yaşındaki Tamer Karadağlı, konuyla ilgili şunları söyledi.

        13 Mart'ta annemin bir müzayedesi olmuştu. Annemin yaptığı başka bir Atatük resmi vardı. Murat, o Atatürk resmine talipti. Bir ara dışarı çıktı ve geri geldiğinde resim satılmıştı.

        Onun yerine annemin yaptığı başka bir resmi satın aldı. Sonra aldığı o resmi aynı anda bağış yaptı ve tekrar satın aldı. Annem de onun yaptığı bu jeste ona bir Atatürk resmi yaparak karşılık verdi. Ben de onu kendisine getirdim.

        3

        Murat Karabova ise, "O gün o resmi çok istemiştim. Bingül Hanım'ın gönderdiği bu anlamlı resim beni de çok mutlu etti" ifadelerini kullandı.

        İkili, Atatürk resmi ile objektiflere poz vermeyi de ihmal etmedi.

        4

        Öte yandan Tamer Karadağlı, muhabirlerin "Çocuklar Duymasın dizisi ile ilgili sürekli haberler çıkıyor. Dizi yeniden başlayacak mı? Eğer başlarsa siz tekrar olacak mısınız?'" sorusuna şu yanıtı verdi:

        5

        Çocuklar Duymasın bitti. Başlarsa da ben olmayacağım. Benim için bitmiştir. Bensiz çekerlerse, çekerler ama ben artık oynamayacağım. Zaten 4 farklı kanalda her gün gösteriliyor.

        6