Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Dünya Futbolu Tarihi River Plate - Boca Juniors maçı öncesi skandal olaylar! - Futbol Haberleri

        Güney Amerika futbolunun en önemli kulüp organizasyonu Copa Libertadores finalinde 2-2 sona eren ilk maçın rövanşında Arjantin temsilcilerinden River Plate ile Boca Juniors'ın karşılaşacağı maç öncesinde olaylar çıktı.

        Arjantin basınında yer alan haberlere göre karşılaşma öncesinde Boca Juniors kafilesini taşıyan takım otobüsü, Estadio Monumental girişinde River Plate taraftarının taşlı saldırısına uğradı. Bu esnada takım otobüsüne biber gazı atıldığı da belirtildi.

        TNT Sports'un haberine göre Boca Juniors forması giyen oyunculardan Pablo Perez, kırılan cam parçaları nedeniyle gözünden yaralandı ve sağlık merkezine götürüldü.

        REKLAM

        Boca Juniors'un yıldızlarından Franco Jara'nın da cam kesikleri nedeniyle yaralandığı, futbolculardan Carlos Tevez, Ramon Albila, Edwin Cardona ve Agustin Amendra'nın da biber gazından etkilenerek soyunma odasında istifra ettikleri gelen haberler arasında.

        MAÇ İPTAL EDİLDİ

        TSİ 23:00'te başlaması gereken maç, çıkan olaylar sonrası 2 saat 15 dakika ertelendi. Erteleme kararının ardından saat 01.15'te başlaması beklenen karşılaşmanın iptal edildiği duyruldu. İptal edilen karşılaşma, 25 Kasım Pazar günü yani bugün Türkiye saati ile 23:00'te başlayacak.

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ