Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarık Emir Tekin: Haftaya askere gidiyorum - Günün Magazin Haberleri
        1

        Habertürk'ten Tolga Aslan'ın haberine göre; Tarık Emir Tekin, geçtiğimiz gün uzun bir süredir aşk yaşadığı sevgilisi Sofia ile birlikte Bebek'teki bir mekandan çıkarken görüntülendi.

        2

        "ASKERLİK ÖNCESİ KAHVE İÇMEYE GELDİK"

        Seviglisiyle bir örnek giyinen Tekin, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. 25 yaşındaki oyuncu, "Haftaya askere gidiyorum. Onun öncesinde kız arkadaşımla biraz keyif yapalım diye kahve içmeye geldik." ifadelerini kullandı.

        3

        İstanbul'da bedelli askerlik yapacağını söyleyen Tekin, muhabirlerin, "Nereye düştünüz?" sorusuna "Biraz uzağa düştüm. Evim Fenerbahçe'de. Ben de Maltepe'ye düştüm." sözleriyle esprili bir yanıt verdi.

        4

        SEVGİLİSİ İLE BİRLİKTE ANNESİNİ ZİYARET ETMİŞTİ

        Öte yandan Tarık Emir Tekin, geçtiğimiz yıl sevgilisi Sofia ile birlikte annesi Şevval Sam'ı Cihangir'de ziyaret etmişti. Bu sırada açık bir otoparkta karavanı üzerinde çizim yapan Sam, kendisine sürpriz yapan oğlu ve onun sevgilisiyle ayaküstü sohbet etmişti.

        5

        "DEDİKODUSUNU YAPMAYALIM"

        Oğlunun sevgilisi Sofia ile bir araya gelen Sam, "Gelininizle tanıştınız." yorumuna şu şekilde cevap vermişti:

        'Gelininiz' demek için çok erken. Hayat nasıl akacak bilmiyorum. 6 yıl öncesinden tanıyorum Sofia'yı. Şimdi burada dedikodusunu yapmayalım. Evlilik için çok erken. Oğlum kariyerini yeni koruyor.

        6

        ANNESİNİN İZİNDEN GİTTİ

        Annesinin izinden giderek oyuncu olan Tarık Emir Tekin ise Şevval Sam'ın 1993–1999 arasında evli kaldığı Beşiktaşlı eski futbolcu Metin Tekin ile birlikteliğinden dünyaya gelmişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ