Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Tarkan ile Pınar Dilek Tevetoğlu'nun '14 Şubat' yemeği - Magazin Haberleri
        1

        "Geççek" adlı yeni şarkısını 17 Şubat'ta dinleyicileriyle buluşturacağını açıklayan Tarkan, 2016 yılında evlendiği Pınar Dilek Tevetoğlu ile yemeğe çıktı. "Liya" adında kızları olan çift, "14 Şubat Sevgililer Günü"nde objektif karşısına geçti.

        2

        "RANDEVU GECESİ"

        Mutlu birlikteliklerini sürdüren ikili, geceden fotoğrafları da Instagram'dan paylaşmayı ihmal etmedi. Ünlü şarkıcı, eşiyle birlikte verdiği bu pozu, "Date night... (Randevu gecesi...)" notuyla paylaştı. Bir hayli keyifli oldukları görülen çiftin gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        İşte diğer ünlülerin 14 Şubat Sevgililer Günü paylaşımları...

        3

        FAZIL SAY

        Seni bir kere öpsem ikinin hatırı kalıyordu

        İki kere öpeyim desem üçün boynu bükük

        Yüzünün bitip vücudunun başladığı yerde

        Memelerin vardı memelerin kahramandı sonra

        Sonrası iyilik güzellik... (Cemal Süreya)

        Sevgililer Günü'müz kutlu olsun.

        4

        NESLİHAN ATAGÜL

        Sevgi'li K...

        5

        NESLİHAN ATAGÜL

        Aşk günü.

        6

        ESRA KAZANCIBAŞI

        Maddi sorunlar, iş hayatında dibe vuruşlar, hastalıklar ilişkilerin sınandığı zamanlardır. Hayatın zorlu yolllarında, virajlarında birbirimizin ellerini hiç bırakmadık. Bizimki her geçen gün büyüyen bir aşk hikayesiydi. Yoklukta varlıkta, hastalıkta sağlıkta hep el ele, kalp kalbe geçen... 20 yılda flört duygumuzu hiç kaybetmedik biz.

        El ele, sarmaş dolaş Cunda, Midilli Sahili'ndeki gezmelerimiz... Boğaz kıyısındaki restoranlarda gözgöze saatlerce sohbetlerimiz... Sevgililer Günü bahanesiyle farklı coğrafyalarda iki-üç günlük de olsa yaşadığımız romantik, neşeli mutlu anlar... Her Sevgiler Günü'nde yolladığın kıpkırmızı güllerin... Bir masal gibi şimdi hepsi geride kaldı ama aşkımız yaşıyor. Çünkü ruhlar da ölmez, aşklar da! Rasim'im, sevdiğim adam; bu kırmızı gülleri son Sevgililer Günü'nde yollamıştın bana.

        İlk kez güllerin ve sen yoksun yanımda. Tuhaf bir ruh hali içindeyim. Bir yandan böylesine güzel bir aşk için şükrediyorum, diğer yandan yüreğimdeki sızı, içimdeki derin boşlukla çaresiz bir özlemin rüzgarına kapılıp savruluyorum. Aşkım, Tontişim'in, gözleriyle gülen, gözleriyle seven sevgilim, ruh eşim, hayattaki en iyi dostum, sırdaşım... Seni çok seviyorum.

        13

        EBRU ŞANCI

        8. yılımız kargaşa olur şimdiden kutlayayım... Müptelanım kocacığım bilesin!

        14

        CEDİ OSMAN

        Daima...

        15

        MÜGE BOZ

        Seni sevmek mutluluktan gözlerimi dolduruyor. Sevgi, upuzun bir yolculuk; beraber yürüdüğün, gerektiği zaman durduğun, manzarayı seyrettiğin, yetişmeye çalıştığın, orta noktayı beraber bulup karar verdiğin, seçimler yaptığın, kimi zaman kahkahalarla kimi zaman da gözyaşlarıyla beraber çizdiğin bir resim, bir yaşam.

        Bilmediğin sokaklarda el ele, nereye gideceğini bilmesen de onunla beraber gitmekten emin olduğun bir yolculuk.

        Seni her şeyinle çok sevmek o kadar güzel ki... Hayat arkadaşım, bana sevgiyi hep hatırlatan o masmavi ışık dolu gözlerine her gün bakabildiğim için çok şanslıyım.

        Teşekkür ederim bana yaşattıkların için, o kadar değerli ki sevgin, var oluşun ve yanımda oluşun... Seni çok beğeniyorum fındığım. Seni seviyorum bitanem. Sevgililer Günü'müz kutlu olsun.

        16

        HAMDİ ALKAN

        Kalbiniz her daim sevgi ile çarpsın. Söylediğiniz her aşk dolu sözün içi dolu olsun. Sevdiklerinizin gözlerine daha çok ve samimi hislerle baktığınız zamanlarınız olsun.

        17

        ASLIHAN GÜNER

        Bugün 12. yılımız. Ruhumun ikizi, canmanam... Her güne mutlu uyanma sebebim... Yıllar önce de söylediğim gibi; en yakın arkadaşınızla evlenin!

        18

        MUSTAFA SANDAL

        'Melis San... yükleniyor' bakışlar...

        22

        ASİL GÖK

        23

        KADİR DOĞULU

        24

        DOĞA RUTKAY KAMAL

        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ