Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa 15 bıçak darbesi! Kocasını ısırarak kurtuldu - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay saat 11.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Burhan Emrah Şeker (30) adlı şahıs yeni taşındıkları evde eşi Rabia Buse Şeker (28) ile tartışmaya başladı.

        İHA'nın haberine göre, tartışmanın büyümesi üzerine mutfağa koşan Burhan Emrah Şeker, eline aldığı bıçakla eşine saldırdı. 15 yerinden bıçaklanan Rabia Buse Şeker, eşini göğsünden ısırarak bıçak darbelerinden kurtulduktan sonra acı içinde komşusuna sığındı.

        KOCASINI ISIRARAK KURTULDU

        Genç kadını kanlar içinde gören komşuları durumu 112 acil yardım ekiplerine bildirerek yaralı kadını kendi araçları ile Körfez Devlet Hastanesine götürdü. Daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerince gözaltına alınan Burhan Emrah Şeker ise hastane kontrolü sonrasında ise polis merkezine götürüldü.

        Burhan Emrah Şeker'in hastanedeki kontrolünde göğüs kafesinde ısırık izleri, ve vücudunda boğuşmadan kaynaklı çizikler olduğu belirlendi. Hastanede ilk müdahalesi yapılan ağır yaralı Rabia Buse Şeker, ambulansla Derince Eğitim Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edildi. Tedavi altına alınan 2 çocuk annesi yaralı kadının durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Polis ekipleri olay hakkında inceleme başlattı.

        EŞİNİN TELEFONUNDA GÖRDÜKLERİNDEN ŞÜPHELENMİŞ

        Zanlı Burhan Emrah Şeker (30), emniyetteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Burhan Emrah Şeker ifadesinde, eşinin telefonunda gördüklerinden kendisini aldattığı yönünde şüphelerinin oluştuğunu ve bu nedenle çıkan kavga esnasında kendisini kaybederek bıçakladığını söyledi. Burhan Emrah Şeker tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        AMELİYATI 5 SAAT SÜRDÜ

        Rabia Buse Şeker'in ameliyatı 5 saat sürdü. Yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikeyi henüz atlatamadığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ