Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Merak Edilenler TEB müşteri hizmetleri direkt bağlanma 2020, telefon numarası kaç? - Merak Edilenler Haberleri

        TEB müşteri hizmetleri ile TEB bankacılık işlemlerinin hemen hemen hepsini kısa sürede gerçekleştirebilirsiniz. Bu makalemizde TEB müşteri hizmetleri ile ilgili merak ettiğiniz tüm soruların cevabını bulabilirsiniz.

        TEB Müşteri Hizmetleri Numarası Kaç?

        444 0 832 numaralı TEB müşteri hizmetleri telefonundan 7 gün 24 saat boyunca tüm TEB bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. 444 0 832 numaralı TEB müşteri hizmetleri sesli yanıt servisi ile size hizmet sunmaktadır.

        Kurumsal Kullanıcı Kodu Nedir?

        Kurumsal kullanıcı kodunuz iki harf ve akabinde müşteri numaranızdan meydana gelmektedir. Bir güvenlik sistemi olan kullanıcı kodunuzu internet bankacılığına giriş yaptıktan sonra Güvenlik Ayarları > Kullanım Ayarları menüsünden değiştirebilir ya da öğrenebilirsiniz.

        REKLAM

        TEB Müşteri Hizmetleri Ücretli mi?

        444’lü müşteri hizmetlerinin yanı sıra TEB müşteri hizmetlerine 0850 200 06 66 numarasından da ulaşabilirsiniz. TEB müşteri hizmetlerini aradığınızda mevcut operatör tarifenizden ücretlendirilir ve ek bir ücret ödemezsiniz.

        444 0 666 Kime Ait?

        444 0 666 numaralı hat TEB müşteri hizmetlerine ait bilgilendirme yapan telefon numarasıdır. TEB müşteri hizmetleri kampanya ve benzeri gibi tüm bilgilendirmeleri bu hat üzerinden müşterilerini arayarak yapmaktadır.

        Haberi Hazırlayan: Ahmet Cirik
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ