Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tehlikeli Yürüyüş filmi konusu nedir? Tehlikeli Yürüyüş filmi oyuncuları ve karakterleri

        Tehlikeli Yürüyüş filmi oyuncuları kimler? Tehlikeli Yürüyüş filmi konusu nedir? İzleyenler tarafından merak konusu oldu. Aksiyon dolu filmde izleyenlerin de yakından tanıdığı Hollywood yıldızları yer alıyor. İşte, Tehlikeli Yürüyüş filminin detayları...

        TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ FİLMİ KONUSU NEDİR?

        1974 yılında Fransız ip cambazı Philippe Petit, kariyerinin belki de en tehlikeli denemesine girişir: Dünya Ticaret Merkezi kulelerinin arasındaki boşlukta yürümek! Philippe Petit, akıl hocası Papa Rudy'nin yardımı ve desteğiyle tüm engellere ve risklere meydan okuyarak kulelerin arasına ip gerip bu tehlikeli yürüyüşü gerçekleştirmeyi planlar.

        REKLAM

        Petit, uluslararası bir ekibin desteğiyle, Başkan Richard Nixon'ın istifa edebileceğini açıklamasından bir gün önce kulelerin arasına çelik kablo düzeneğini yerleştirir. O günlerde henüz tamamlanmamış olan ve kısmen kullanılan kulelerin arasında dans eden bu cambaz, tüm dünyanın ilgisini çekmeyi başaracaktır. Yönetmenliğini Geleceğe Dönüş serisinden tanıdığımız Robert Zemeckis'in üstlendiği film Philippe Petit'nin "To Reach the Clouds" adlı otobiyografik kitabından uyarlandı.

        TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ OYUNCULARI KİMLER?

        • Joseph Gordon-Levitt .... Philippe Petit
        • Charlotte Le Bon .... Annie Allix
        • Ben Kingsley .... Papa Rudy
        • Clément Sibony .... Jean-Louis
        • James Badge Dale .... Jean-Pierre
        • César Domboy .... Jeff
        • Ben Schwartz .... Albert
        • Benedict Samuel .... David
        • Steve Valentine .... Barry Greenhouse

        TEHLİKELİ YÜRÜYÜŞ FİLMİ HAKKINDA BİLGİLER

        23 Ocak 2014'te, Robert Zemeckis'in 1974'te Philippe Petit'in Dünya Ticaret Merkezi'nin İkiz Kuleleri arasındaki yürüyüşünün hikayesine dayanan bir film yöneteceği açıklandı. Şubat 2014'e kadar Gordon-Levitt'in filmde rol aldığı doğrulandı. Nisan 2014'te Charlotte Le Bon, Ben Kingsley ve James Badge Dale filmin kadrosuna katıldı. 6 Mayıs 2014'te filmin 2 Ekim 2015'te gösterime gireceği açıklandı. Mayıs 2014'te Steve Valentine ve Ben Schwartz filmin kadrosuna katıldı. Başlıca fotoğraf çekimleri 26 Mayıs 2014 tarihinde Montreal'de başladı ve 6 Ağustos 2014 tarihinde sona erdi.

        Philippe Petit, başrol oyuncusu Gordon-Levitt'i tel üzerinde nasıl yürüyeceği ile ilgili özel olarak eğitti. İyimser bir şekilde, aktörün yaptığı sekiz günlük ayrıntılı bir atölye çalışmasının ardından aktörün tel üzerinde yürüyebileceğini tahmin etti.

        Resmi bir yüksek tel deneyimi olmayan Gordon-Levitt doğrudan Petit ile eğitim aldı. Sekizinci günün sonunda, tel üzerinde tek başına yürüyebildi ve çekim yaparken çalışmaya devam etti. Tel yürüyüşün yanı sıra Gordon-Levitt Fransızca konuşmayı öğrendi.

        Haberi Hazırlayan: Fatih Berktaş
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ