Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        TEKİRDAĞ (AA) - Tekirdağ'da sağlık çalışanları, hem hastalarıyla ilgilendi hem de ramazan ayının ilk sahurunda meslektaşlarıyla birlikte sahur yaptı.

        Tekirdağ Dr. İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'nde görev yapan sağlık çalışanları, hastalara şifa dağıtmaya devam ediyor.

        Doktorundan hemşiresine, asistanından hasta bakıcısına kadar bütün çalışanlar, hastalarının sağlık durumu kontrol ettikten sonra sahur için yemekhaneye geldi.

        Yemeklerini yiyen sağlık çalışanları sahur sonrası görevlerinin başına döndü.

        Yoğun bakımda görevli hemşire Naime Güreli, AA muhabirine, ilk sahurda meslektaşlarıyla aynı sofrada olmanın sevincini yaşadıklarını söyledi.

        Yoğun bakım hemşiresi Sibel Birelli de ailelerinden uzak olsa da sevdikleri insanlarla sahur yapmanın güzel olduğunu aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler