Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tekirdağ’da ramazan ayında vatandaşlar, balık tezgahlarında en çok Karadeniz hamsisini tercih ediyor.

        Balıkçı tezgahlarında Karadeniz hamsisinin yanı sıra istavrit, mezgit ve karides de yer alıyor.

        Balıkçı Şükrü Ozan Dedeler, AA muhabirine, Karadeniz’de hamsi bolluğu yaşandığını söyledi.

        Vatandaşların ramazanda daha çok hamsiye yöneldiğini belirten Dedeler, "Balığın bol olması fiyatlara da yansıdı. Hamsi şu anda 100 liradan satılıyor. Lezzetinden dolayı ilgi yüksek. Hamsinin devam etmesini bekliyoruz." dedi.

        Vatandaşlardan Murat Günay da hamsiyi lezzetinden dolayı tercih ettiğini dile getirdi.

        Hamsinin diğer balıklara göre daha hafif olduğunu ifade eden Günay, fiyatının da birçok kişi için uygun olduğunu kaydetti.






        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Tekirdağ haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tekirdağ Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler