Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa TEM Gaziosmanpaşa'da zincirleme kaza: Hafriyat kamyonu devrildi

        Gaziosmanpaşa'da TEM Otoyolu'ndaki zincirleme trafik kazasında faciadan dönüldü. Servis aracı, hafif ticari aracın karıştığı zincirleme kazada hafriyat kamyonu yan yattı. Kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik yoğunluğu oluştu. Kaza sonrası iki şerit trafiğe kapatılırken, yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.

        AA'nın haberinegöre, TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde hafriyat kamyonu, servis aracı ve hafif ticari aracın karıştığı kaza meydana geldi.Kazada, hafriyat kamyonu yola devrildi. Herhangi can kaybı ve yaralananın olmadığı kaza sonrası hafif ticari araç ve servis aracı çekicilerle kaldırılırken, yan yatan hafriyat kamyonun kaldırılması için çalışmalar sürüyor.

        REKLAM

        'ÖNÜMÜZDEKİ ARAÇ BİR ANDA FREN YAPTI'

        İHA'nın haberine göre, kazada şarampole devrilen hafriyat kamyonunun sürücüsü Süleyman Çınar, “Seyir halindeyken sol tarafımdan minibüs vurdu. Kontrolümü kaybettim şarampole yuvarlandım” dedi.

        Kendisini plakası bilinmeyen başka bir aracın sıkıştırdığını ve o yüzden kaza yaptığını söyleyen minibüs sürücüsü Ali Zulfa, “En sol şeritteki kaçan aracın bizi sıkıştırıp bana vurması sonucunda, önümüzdeki araç da bir anda fren yapınca o anda zincirleme kaza oluştu. O anda hafriyat kamyonuna girdik. Hafriyat kamyonu devrildi. Fren yapan araç kaçtı. Plakasını da alamadık. Şu an için bekliyoruz” diye konuştu.

        KİLOMETRELERCE KUYURK OLUŞTU

        Öte yandan, zincirleme kaza nedeniyleTEMOtoyolunda yoğun araç trafiği oluştu. Kaza sonrası iki şerit trafiğe kapatılırken, yaşanan yoğunluk havadan görüntülendi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ