Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı, yok mu ve neden yok? Tetikçinin Oğlu bitti mi? Tetikçinin Oğlu final mi yaptı, yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?
        1

        Fox TV'nin kısa sürede Salı günlerinin vazgeçilmez yapımlarından biri olmayı başaran dizisi Tetikçinin Oğlu, geçtiğimiz hafta olduğu gibi bu akşam da yayın akışında görünmüyor. Dizinin sevenleri için Tetikçinin Oğlu'nun neden olmadığı ve ne zaman yayınlanacağına ilişkin detayları derledik!

        2

        TETİKÇİNİN OĞLU FİNAL Mİ YAPTI?

        Tetikçinin Oğlu dizisi ile ilgili gazeteci Birsen Altuntaş'tan önemli bir iddiada bulundu. Altuntaş, söz konusu dizinin 7. ve son bölümüyle sessiz sedasız final yaptığını ve bu kararın oyunculara iletildiğini iddia etti.

        Konuyla ilgili henüz resmi açıklama gelmedi ama sevilen dizinin bu hafta da olmaması söz konusu iddiayı iyice kuvvetlendirdi.

        3

        TETİKÇİNİN OĞLU SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

        İskender’in ihanetiyle sarsılan Korkmaz, oğlunu kurtarmaya kararlıdır. Ancak düşmanlar tüm gücüyle İskender’in evine saldırır. Böylece Korkmaz bir yandan da İskender’i koruması gereken çok zor bir durumda kalır. Kalesi yıkılan İskender’in hamlesinin ne olacağı ise merak konusudur. Sibel, çocuğunu korumakla sevdiği adama yardım etmek arasında bir tercih yapmak zorunda kalır.

        4

        Ölümle burun buruna gelen Metin, bir oğlu olduğunu öğrenir. Umut’la tanışmaları duygu dolu anlar yaşatacaktır. Metin hem Sibel’i hem Umut’u korumak için harekete geçer. Korkmaz, onlara yardım edebilecek sürpriz bir ismin kapısını çalar. Bu durum tüm dengeleri alt üst edecektir.

        5
        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ