Tofaş’ın yeni yöneticileri açıklandı
Türkiye'deki Stellantis markalarının Tofaş bünyesinde bir araya gelmesi sonrasında, markalara liderlik edecek üst düzey yöneticiler açıklandı. Tofaş'ın Türkiye'de temsil ettiği Alfa Romeo, Citroën, DS Automobiles, Fiat, Jeep, Opel ve Peugeot markalarının üst yöneticilerinin belirlendiği organizasyon 5 Mayıs'tan itibaren geçerli hale geldi
ABONE OLStellantis Türkiye'nin satış ve satış sonrası operasyonlarını devralan Tofaş, yeni yönetim yapısı ve liderlerini duyurdu.
Yeni organizasyon yapısında, markalardan sorumlu direktörler ile filo ve 2. el satıştan sorumlu direktör; Markalar Direktörü İbrahim Anaç’a bağlı olarak görev yapacak.
Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu gerçekleşen organizasyon değişimi ve atamalara ilişkin yaptığı açıklamada, "Stellantis Türkiye’de üstlendikleri görevlerin ardından aramıza katılan çalışma arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar dilerim. Uzun yıllardır markalarımıza liderlik eden üst düzey yöneticilerimize de başarılarının devamını diliyorum. Tofaş ve Stellantis Türkiye’nin güçlerini birleştirmesiyle otomotiv sektörünün deneyimli ve yetkin ekipleri bir araya geldi. Bu çeşitliliğin yaratacağı sinerjiyle daha büyük başarılara imza atacağız. Yeni iş alanlarına giriş fırsatları elde etmeyi ve müşterilerimize yarattığımız değeri artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu.
Yeni yapıda, Markalar Direktörü olarak görev alacak olan İbrahim Anaç, 1990 yılında Polis Akademisi’nde üniversite eğitimini tamamladıktan sonra, Saint Thomas Üniversitesi’nde MBA (Master of Business Administration) ve Uluslararası İşletme yüksek lisansını tamamladı.