Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem TOKİ kura çekiliş tarihleri takvimi: 2023 7. etap TOKİ kuraları ne zaman, hangi gün ve hangi illerde çekilecek? TOKİ kura çekimi tarihleri
        1

        TOKİ kura çekimi tarihleri gündemdeki yerini aldı. TOKİ İlk Evim kuraları 17 Kasım'da Ardahan ve Şırnak ilimizde başlamıştı. Başvuruları tamamlayan vatandaşlarımız TOKİ kuralarının ne zaman çekileceğini sorgulamaya başladı. İşte 2023 Şubat ayı 7. etap TOKİ kura çekimi tarihleri takvimi...

        2

        TOKİ KURALARINDA 7. ETAP TARİHLERİ BELLİ OLDU

        TOKİ kuralarında 7 etap tarihleri açıklandı. 7.etapta toplam 12 ilde 36 bin 568 hak sahibi belirlenecek. İstanbul ve İzmir kura tarihleri henüz belli olmadı.

        3

        TOKİ KURA ŞUBAT AYI TAKVİMİ

        Şubat ayı TOKİ kura tarihleri şu şekilde;

        1 Şubat Çanakkale 1290 konut

        1-3 Şubat Manisa 4 bin 94 konut

        4 Şubat Uşak 1050 konut

        5-6 Şubat Kütahya 2 bin 280 konut

        7-8 Şubat Afyonkarahisar 3 bin 125 konut

        4

        TOKİ KURALARI 2023 MART AYINDA SONLANACAK

        TOKİ sosyal konut kura çekilişi 6 ay içinde tamamlanacak. Buna göre 250 bin konutun hak sahibi 2023 yılının Mart ayı içerisinde belli olacak.

        Bakan Kurum, "İnşallah tüm yuvalarımızı, konut arsalarımızı, iş yerlerimizi 2 yıl içerisinde vatandaşlarımıza teslim edeceğiz Hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

        5

        TOKİ KURA SONUCU NEREDEN, NASIL ÖĞRENİLİR?

        TOKİ kura çekimi hakkında açıklamalarda bulunan Kurum, "81 ilimizde ayrı ayrı kuralarımızı noter huzurunda çekeceğiz. Dijital ortamda bu kurallar yayınlanacak. Vatandaşlarımızın gözleri önünde kuralar çekilecek ve hak sahipleri belirlenecek" şeklinde konuştu.

        TOKİ KURA SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

        6

        TOKİ KURA ÇEKİMİ CANLI İZLEME NASIL YAPILIR?

        TOKİ kura çekiliş sonuçları canlı olarak noter huzurunda gerçekleştiriliyor. TOKİ kura sonuçları https://toki.tv/ adresi üzerinden ve TOKİ YouTube internet sitesi sayfasından canlı olarak izleniyor.

        TOKİ KURALARI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ