Torrent'den transfer sözleri
Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, Süper Lig'in 21. haftasında 4-2 mağlup oldukları Hatayspor maçının ardından daha çok çalışmaları gerektiğini belirtirken transfer konusunda da konuştu
ABONE OLDeplasmanda Atakaş Hatayspor'a 4-2 yenilen Galatasaray'ın teknik direktörü Domenec Torrent, "Oyuncularımız aslında iyi oyuncular. Kendi düşündüklerinden daha iyi oyuncular." dedi.
Torrent, karşılaşma sonrası düzenlenen basın toplantısında, Ahmet Çalık’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, ailesine başsağlığı diledi.
Bir soru üzerine Torrent, "Şu anki teknolojiyi düşündüğümüz zaman bir günde 4 maç izleyebiliyorum, çalışanlarım da tabi. Diğer günlerde de bu şekilde yoğun çalışma içerisindeydik. Rakibi gayet net bir şekilde biliyorduk. Şu an tabii kadroda eksiklerimiz var. Afrika Kupası'na gidenler var, sakat oyuncularımız var. Fakat biz bahane bulmayacağız. Daha fazla çalışacağız." ifadelerini kullandı.