Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Ekonomi Otomobil Toyota'nın Türkiye fabrikasında bakım arası

        Toyota’nın Avrupa’daki en büyük üretim tesislerinden birine sahip olan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye (TMMT), Sakarya’daki fabrikasında gerçekleştirilecek planlı bakım, revizyon ve modernizasyon çalışmaları kapsamında, 3-17 Ağustos tarihleri arasında üretim faaliyetlerine geçici olarak ara vermeye hazırlanıyor.

        Yapılan açıklamaya göre, bu süreçte gerçekleştirilecek çalışmalarla üretim altyapısının güçlendirilerek operasyonel verimliliğin, üretim sürekliliğinin ve rekabet gücününün ileri taşınması hedefleniyor.

        İstanbul Sanayi Odası (İSO) tarafından açıklanan “Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu” sıralamasında beşinci sırada yer alan Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından açıklanan “Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı Araştırması’nda” ise ikinci sırada yer aldı.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Silivri'de otoyolda otomobile çarpıp önünü kestiler; saldırı kamerada

        SİLİVRİ'de, otoyol üzerinde seyir halinde olan hafif ticari aracın sürücüsü, sıkıştırdığı otomobile arkadan çarptı. Daha sonra otomobilin önünü kesen şüpheliler, aracı tekmeleyip sürücüye saldırdı. Yaşananlar araç kamerasına yansıdı. (DHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ