Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) "11. Geleneksel Çocuk Oyun Şenliği" yapıldı.

        KTÜ Kanuni Kampüsü'ndeki 15 Temmuz Demokrasi Alanı'nda bu yıl 11'incisi organize edilen şenliğe katılan öğrenciler, çizgi film karakterlerinin kostümünü giyerek üniversite öğrencileriyle oyunlar oynadı.


        Öğrenciler, anne ve babalarıyla birlikte müzik eşliğinde dans ederek keyifli dakikalar yaşadı.


        Yeşilay gönüllülerinin çocukların yüzünü çeşitli figürlerle boyadığı etkinlikte, ikramlıklar dağıtıldı.

        KTÜ Yabancı Diller Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Sinem Çol, yaptığı açıklamada, şenliklerde bugüne kadar 23 binin üzerinde çocuğu ağırladıklarını söyledi.


        Yüzlerce gönüllü üniversite öğrencisinin etkinlikte yer aldığını belirten Çol, "Çocukların sahneye çıkma kaygısı olmadan, yalnızca izleyen değil, sürecin öznesi olarak çocukların oyun oynama haklarını gönüllerince kullanmalarını hedefliyoruz." dedi.



        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler